Quote:
Originally Posted by RadeKKK
Proboha jakou školu studuješ, když nepoznáš návrh od rozkazu?? Daniela Ti nerozkazuje, je Ti dala návrh, jak prospěšně můžeš pomoci psům.
|
Tak si založ útulek a já ti je tam budu posílat. Tohle je návrh? Nějak mi to nepřijde. Navíc kdybych potřeboval návrh, tak bych se na něj optal.
Jeníku, fakt sis myslel, že jde převychovat agresivního psa tak, aby fungoval bez jediného ale? RD pokud má ten pes nějaký problém, tak na něj upozorní. Když to potom nový majitel nedodrží, může si stěžovat jak chce. Už ho nebudu obhajovat, ale pokud RD soustavně lže, můžeš všem uvést pár příkladů za všechny nebo pomlouváš jentak od cesty?
I. Eichler je konkurence a taky se podle toho chová. O jeho přístupu ke psům moc nevím, zkusím se podívat i na druhou stranu mince. Ale co jsem tak slyšel, tak třeba pan Ing. Hartl z něho zrovna nadšený nebyl.
Ono s tou genetikou povah, tam se to asi moc řešit nedá, protože i v jednotlivých vrzích máš povahy naprosto rozdílné. Je potřeba to stále selektovat a stejně se vždycky najde jedinec, kterej ne zrovna dobrou povahu dostane geneticky, případně mu s ní ještě pomůže majitel. Uvidíme, co budu říkat za ty dva roky. Zatím všechno klape jak má, ale vím, že bude hůř.