View Single Post
Old 18-02-2009, 22:23   #5
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

No tak tohle mi nedá porušit svou zásadu "howgh". Chovatel se samozřejmě "zastane" svého "nadějného" majitele, který se tu projevil jako ....(nechť si každý doplní sám....). Pokud si tento řešený "problém" , který kdosi vydedukoval z kusých informací, které si kdesi přečetl a dle své logiky poskládal .....Co je to za člověka ? To nečetl pohádku o Červené Karkulce, že si pořídil ČSV ? ???? Všemu věří a montuje dokupy věci, které nesouvisí. Sám bez znalosti lidí, kterých se to týká, bez znalosti psů, o kterých to je, bez znalosti hlubších souvislostí, vymyslí svou teorii tedy spíš fantazii, jak to celé bylo a aniž by si cokoli ověřil začne plodit své fantasmagorie? V tomto případě šlápl opravdu hodně vedle !

To totiž není o popisku fotky, ani o antipatiích k někomu, jehož "styl" příspěvků se mi nelíbí, tohle jde mnohem, mnohem hlouběji.

Pokud by ho opravdu zajímal King nebo mu vadil popisek, tak napíše snad rovnou a nebude řešit své fantazie na nějakém fóru. Kontakt na mne snad alespoň průměrně inteligentní člověk dohledá . Nebo na kohokoliv, kdo zná mne a aspoň trochu celou tu historii, pokud se mne někdo bojí .

Mimochodem jeho "omluva" pro mne omluvou nebyla. Na ty jeho "zaručeně pravdivé" dedukce, dvě neosobní slova nestačí......

Taky nechápu, o jakých dvou táborech tu mluvíš - co se týká tohoto tématu, tak v tom případě jeden tábor je Undertaker ( a ty), proti zbytku.......A nevšimla jsem si, že by někdo psal, že mu nikdy neporadí. On se stejně tváří, že už vše ví a radu nikdy potřebovat nebude.

Ti "starší" čévéčkáři znali Fandu i Kinga a znají i mne. A rozhodně se mnou nemusí sympatizovat a myslet si o mne co chtějí, ale v případě Kinga vědí i tito lidé víc než ty a Undertaker, kteří je nikdy nepoznali.......

rocco jest offline   Reply With Quote