No tak tohle mi nedá porušit svou zásadu "howgh". Chovatel se samozřejmě "zastane" svého "nadějného" majitele, který se tu projevil jako ....(nechť si každý doplní sám....). Pokud si tento řešený "problém" , který kdosi vydedukoval z kusých informací, které si kdesi přečetl a dle své logiky poskládal

.....Co je to za člověka ? To nečetl pohádku o Červené Karkulce, že si pořídil ČSV ? ???? Všemu věří a montuje dokupy věci, které nesouvisí. Sám bez znalosti lidí, kterých se to týká, bez znalosti psů, o kterých to je, bez znalosti hlubších souvislostí, vymyslí svou teorii tedy spíš fantazii, jak to celé bylo a aniž by si cokoli ověřil začne plodit své fantasmagorie? V tomto případě šlápl opravdu hodně vedle !
To totiž není o popisku fotky, ani o antipatiích k někomu, jehož "styl" příspěvků se mi nelíbí, tohle jde mnohem, mnohem hlouběji.
Pokud by ho opravdu zajímal King nebo mu vadil popisek, tak napíše snad rovnou a nebude řešit své fantazie na nějakém fóru. Kontakt na mne snad alespoň průměrně inteligentní člověk dohledá

. Nebo na kohokoliv, kdo zná mne a aspoň trochu celou tu historii, pokud se mne někdo bojí .
Mimochodem jeho "omluva" pro mne omluvou nebyla. Na ty jeho "zaručeně pravdivé" dedukce, dvě neosobní slova nestačí......
Taky nechápu, o jakých dvou táborech tu mluvíš - co se týká tohoto tématu, tak v tom případě jeden tábor je Undertaker ( a ty), proti zbytku.......A nevšimla jsem si, že by někdo psal, že mu nikdy neporadí. On se stejně tváří, že už vše ví

a radu nikdy potřebovat nebude.
Ti "starší" čévéčkáři znali Fandu i Kinga a znají i mne. A rozhodně se mnou nemusí sympatizovat a myslet si o mne co chtějí, ale v případě Kinga vědí i tito lidé víc než ty a Undertaker, kteří je nikdy nepoznali.......