View Single Post
Old 19-02-2009, 09:19   #6
Anarvin
Junior Member

Quote:
Originally Posted by rocco View Post
No tak tohle mi nedá porušit svou zásadu "howgh". Chovatel se samozřejmě "zastane" svého "nadějného" majitele, který se tu projevil jako ....(nechť si každý doplní sám....). Pokud si tento řešený "problém" , který kdosi vydedukoval z kusých informací, které si kdesi přečetl a dle své logiky poskládal .....Co je to za člověka ? To nečetl pohádku o Červené Karkulce, že si pořídil ČSV ? ???? Všemu věří a montuje dokupy věci, které nesouvisí. Sám bez znalosti lidí, kterých se to týká, bez znalosti psů, o kterých to je, bez znalosti hlubších souvislostí, vymyslí svou teorii tedy spíš fantazii, jak to celé bylo a aniž by si cokoli ověřil začne plodit své fantasmagorie? V tomto případě šlápl opravdu hodně vedle !

To totiž není o popisku fotky, ani o antipatiích k někomu, jehož "styl" příspěvků se mi nelíbí, tohle jde mnohem, mnohem hlouběji.

Pokud by ho opravdu zajímal King nebo mu vadil popisek, tak napíše snad rovnou a nebude řešit své fantazie na nějakém fóru. Kontakt na mne snad alespoň průměrně inteligentní člověk dohledá . Nebo na kohokoliv, kdo zná mne a aspoň trochu celou tu historii, pokud se mne někdo bojí .

Mimochodem jeho "omluva" pro mne omluvou nebyla. Na ty jeho "zaručeně pravdivé" dedukce, dvě neosobní slova nestačí......

Taky nechápu, o jakých dvou táborech tu mluvíš - co se týká tohoto tématu, tak v tom případě jeden tábor je Undertaker ( a ty), proti zbytku.......A nevšimla jsem si, že by někdo psal, že mu nikdy neporadí. On se stejně tváří, že už vše ví a radu nikdy potřebovat nebude.

Ti "starší" čévéčkáři znali Fandu i Kinga a znají i mne. A rozhodně se mnou nemusí sympatizovat a myslet si o mne co chtějí, ale v případě Kinga vědí i tito lidé víc než ty a Undertaker, kteří je nikdy nepoznali.......
Nezastávám se toho o čem tu byla řeč, řekla jsem to všeobecně, že je hnus, že člověk už tu nemůže ani říct svůj názor, aby se do něj agresivně ostatní nepustili! Neznala jsem ani Fandu ani Kinga a je mi to upřímně jedno jak to bylo nebo nebylo, tak mě do toho prosím netahej (neřekla jsem o tom jak se měl, jak dožil nebo další věci vůbec nic), nemyslím si o tobě nic špatného, protože tě neznám, jen mě šokuje způsob chování a že omluvu nedokážeš přijmout, když je myšlena upřímně...
A jaké dva tábory? Haha, pár témat jsem tu už četl a nemluvím jen o tomto a někteří tu jsou akorát tak věčná opozice dohadující se o tom, kdo má a nemá pravdu....

Romane to je v pohodě, je mi jedno co si k tomu napíšou, řekla jsem slušně svůj názor a čekala slušnou odpovědět, té se tady dá dočkat asi jen od pár lidí ...
Anarvin jest offline   Reply With Quote