View Single Post
Old 20-02-2009, 01:01   #73
Undertaker
Member

#66 Zkus nevytrhávat ty slova z kontextu. S tím, že nemám zkušenosti plně souhlasím a když mi to někdo vpálí, tak mi to nevadí. To je fakt, kterej změní jenom čas. Dobře tak jinak. Asi bych něměl to srdce dát na net fotku svého psa s podobným komentářem jako Eva. Kdyby tam byl komentář "Odpočinek", neřekl bych ani půl slova.

Ano, psa v kotci mám a to jen na nezbytně nutnou dobu. Na vytí jsem se neptal, ptala se tam nějaká slečna či paní, bylo jí porazeno a já se ptal akorát na výsledek.

Na videu mi vadí to, že je v podstatě o ničem jenom ukazuje jedno ČV zavřené v kotci a druhé volně pobíhající. Název souboj o misku je celkem trefný. Točit psa v této situaci, kdy nemůže nic mi přijde jako hyenismus. Určitě se najdou lepší okamžiky s ČV, které bych na netu viděl radši.
Co je špatného na povalení agresora na záda? Když se tě pes snaží zabít, snažíš se tomu za každou cenu zabránit. RD dělá s agresory, tudíž je to občas potřeba. Nemám pocit, že by to dělal zbytečně.

Neboj, čtu a ptám se, ale vybírám si koho se budu ptát. Např. v tématu, kde toto začlo měla Eva snahu někoho napadnout, ale když přijde otázka na konkrétní jména, radši mlčí. Vzhledem k celkovému jejímu vystupování tady jí prostě nevěřím a pro radu bych si za ní nešel.

Ano, to téma jsem taky četl. Kdo jiný by ale měl svého psa znát líp a vědět, co ustojí a co ne? Každý pes je osobnost a ne všichni snesou stejné metody. Taky pokud dané metodě nevěřila ani sama panička, nemělo asi cenu to zkoušet. Ikdyby to byla jen a jenom chyba RD, je to pořád jen člověk. Když se na to podíváš z druhé strany, chtěla bys mít na své poradně negativní zkušenosti s dovětkem, že ta paní, která chtěla poradit prakticky okamžitě přešla zpátky na svoje metody a pak si stěžuje. Navíc Ruda sám přiznal, že se zvířaty vychází daleko líp než s lidmi. Tohle může být jeden z příkladů.

# 69 No právě. Popisek fotky úplně nesouhlasí s tím, že by pro něj kotec nebyl vězěním, ale jen bezpečným místem odpočinku.
Spor RD x IE tu vyvolal mám pocit Jeník zcela uměle Každý z nich má za sebou nějakou práci a nějaké výsledky. Kdokoliv tady v té diskuzi se má hodně co učit od obou.

Co se týká toho, že bych byl radši mrtvý, tak za tím si stojím v případě, že bych se měl jako ten pes ze Suchdola, jehož totožnost tu pár lidí zná, já ne. Kdyby se toho chtěl zase někdo chytit, tak už vím, že nejde o Kinga.
Rád budu poznávat nové lidi kolem ČVček, ale u některých o to nestojím, ani kdyby měli zkušeností milion. To, jak to tu chodí mě dost demotivuje sem chodit cokoliv řešit. Jednoduše jsem to přehnal, ale s napadáním začal někdo jiný a to tady bude pořád i beze mě.

#71 Jemu možná, ale znát osud takového psa je taky zkušenost a mohl by to být návod, čeho se vyvarovat, ale nech si to pro sebe. Od toho přece zkušenosti jsou. Jak si omluvu představuješ? Písemně? Osobně? Opravdu je mi líto, že jsem se seknul a v případě Kinga jí napadnul neprávem. Za to, co pro něj udělala, ikdyž k tomu neměla zdaleka ideální podmínky má můj obdiv.
Jinak mi ale nesedla už od začátku a ano, prakticky jsem čekal až bude do někoho rýt a budu si moc rýpnout taky. Možná jen nemám rád lidi, kteří ryjou při první příležitosti do každýho a rád jim to vracim. Eva si o to v původním tématu vyloženě řekla. Zkrátka blbé ráno a přepísknul jsem to a dál už se to vezlo. Pokud na poradně je tak špatá atmosféra, co je potom tady? Myslím, že nejsi zrovna ten, kdo by mohl posuzovat, jestli jsem schopen reagovat soudně. Navíc jsi zaujatá. To samé bych ti mohl napsat já a budem se tu hádat jako děti ve školce.

Undertaker jest offline   Reply With Quote