Quote:
Originally Posted by Undertaker
Na vytí jsem se neptal.
Na videu mi vadí to, že je v podstatě o ničem jenom ukazuje jedno ČV zavřené v kotci a druhé volně pobíhající. Název souboj o misku je celkem trefný. Točit psa v této situaci, kdy nemůže nic mi přijde jako hyenismus. Určitě se najdou lepší okamžiky s ČV, které bych na netu viděl radši.
Co je špatného na povalení agresora na záda? Když se tě pes snaží zabít, snažíš se tomu za každou cenu zabránit. RD dělá s agresory, tudíž je to občas potřeba. Nemám pocit, že by to dělal zbytečně.
|
Citace tvých vlastních slov. "Můžu se zeptat, jak se to vyvíjí? Mám taky ČVčko a zatím bude na zahradě po dobu nezbytně nutnou, ale má už i kotec a postupně bude končit v něm... jednoduše nemáme moc vysoký plot. Proto bych se rád vyvaroval rušení sousedů. Že bych se mu málo věnoval nepředpokládám a snad to tak i zůstane. Jak tedy válčíte vy s vytím?"
Ano, nějaká slečna to nadhodila, ale ty se ptáš taky. Poslední věta je otázka. Pokud jde o povalení psa RD. To byl PŘÍKLAD, jak to vypadá, když se špatně interpretuje. O tom, jestli to je nebo není vhodné vůbec nemluvím. Příkladem je i tvoje fotka.
Říkáš, že studuješ, měl bys umět nejen číst a psát pímenka, ale také textu rozumět. Jestli nerozumíš polopatickým příkladům a nejsi schopen analýzy textu, pak je veškerá diskuse marná. Faktem je, že ČR patří mezi země s nejvyšším podílem funkčně negramotných v Evropě mezi středo a vysokoškoláky. Neber to jako urážku, protože to tak míněno není. Jen se snažím pochopit, proč reaguješ, jak reaguješ.
Video je o ničem, píšeš.
Za prvé, no a co, i kdyby bylo? To tě snad nemůže rozohnit k urážkám, ne? Tys ho nedělal a je na youtube, kam lidi dávají všechno možné ze života. Tak je nech na pokoji, tvoje věc to není. Stačí říct "nelíbí se mi" a ne hned mluvit o tom, že ty bys radši umřel. Taky bych nechtěla být coby malé štěně sama v kotci, byť i jen na dobu nutnou. Nechala bych se doma, kde bych mohla svého pána cítit. Ale já nevím, jaké máš možnosti, tak tě tu kvůli tomu přece nebudu urážet.
Za druhé, tak je o ničem, nebo neprospívá ČS vlčákům? To je prostě nesmysl, jak se pořád snažíš obhájit naprostou banalitu a tou je, že jsi vystřelil od boku a z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu střílíš dál.
Podívejme se na citaci tvého textu. Když budu demagog, chytím se na větě "Že bych se mu málo věnoval nepředpokládám a snad to tak i zůstane." A napíšu rozohněný příspěvek, že to přece nemyslíš vážně napsat "snad to tak zůstane". Jaký snad? Děláš si legraci? Pořídil sis psa, máš ho chvíli a nevíš to jistě? Zejména u čsv, které špatně snáší změny pánů? No to je tedy špatný obrázek nás majitelů čévéček, to nám vůbec neprospívá....
Je to PŘÍKLAD, jak se dělají z komárů velbloudi. Ne skutečné rozhořčení.
Hyenismus je točit psa, který nic nemůže?
A co teprve když si děláš fotky v ZOO a pak je ukazuješ ostatním. To je na paragraf. NADSÁZKA. Nebo jak se asi cítí Macek za plotem, kdy se dívá na to, jak psi dostávají žrát, někdo ho fotí a točí a on nic nemůže...? Opět příklad, nic víc.
Ruda by ti navíc řekl, že ta miska je jeho, Rudy, a že on bude rozhodovat o tom, kdo se z ní nají nebo nenají, kde bude a nebude. A že když on se rozhodne, že bude žrát kočka, tak pes žrát přestane a bude žrát kočka.
Věci z kontextu vytrhuješ ty a navíc ses v té změti "argumentů" už dávno utopil. Ostatně proto jsi začal urážet, kdybys měl argumenty nebylo by to třeba. Když jsi se rozohnil nad popiskem, kontext jsi vůbec v úvahu nevzal.
Podívej se, já napsala, že jsem nestranná, a to jsem. Nikoho z tohoto sporu neznám včetně psů a z toho důvodu vůči nikomu nic nemám. Včetně tebe. Své jsem napsala, potože mi bylo za ty urážky trochu stydno, dala jsem ti jasné, srozumitelné a polopatické příklady a mám za to, že o moc víc se toho napsat nedá. Samozřejmě se můžeme pořád točit dokolečka, ale na to já nemám ani chuť, ani čas. Tím spíš, že jádro sporu je nanejvýš banální a opravdu stačilo zeptat se na vysvětlení, povědět svůj názor a mohlo to hned skončit. Samozřejmě že máš nárok na názor, ale nárok a útok nejsou synonyma.
Tohle není nic jiného než mnoho povyku pro nic - z tvé strany. Myslela jsem, že když ti dám příklady špatné interpretace, dojde ti to a spor může skončit. Ty chceš mít poslední slovo, tak ho měj, já s tím problém nemám. Já jdu povykovat se psem.
Mějte se.