Quote:
Originally Posted by Jenik
Vadilo mi jen to, že si RD hraje na boha a zamlčuje informace, pokud náhodou člověk má informaci, která by mohla RD uškodit a poukázat na něco, co pokazil, tak se maže, a blokuje IP.. Nic víc...
|
Ale to si Ivoš na boha hraje taky a taky nepouští na veřejnost své nepodařené případy. Byl by blázen, kdyby to dělal, když ho práce se psy živí. Jen Ivoš ke komunikaci nepoužívá moc internet, takže oproti Rudovi nemusí řešit nepříjemné příspěvky na svém webu.
Quote:
Originally Posted by Jenik
A ještě mi řekni Pavle, myslíš si, že Freddy a Baddy na té bonitaci byli OK a že to byl takový úspěch, jak o něm Ruda mluvil?
|
Jeníku, nebudu s Tebou diskutovat o tom co dokázal Ruda. Sám čévéčko nemáš a tak dost pochybuji o tom, že dokážeš posoudit co je a co není s našimi psy úspěchem. Viděl jsi Freddyho a Badyho, když se k Rudovi dostali ? Já ano a protože tehdy ještě Ruda byl na Ovčárech, jezdil jsem k němu poměrně pravidelně a měl jsem možnost srovnání, co se psy dokázal. Freddy i Bady byli psi, kteří byli odsouzeni k uspání, jestli o tom nevíš. A Ruda jim prostě zachránil život a oba spokojeně žijí u nových majitelů. Jestli udělají bonitaci nebo nějaké zkoušky, je v tomto případě úplně jedno. Ruda prostě zachránil 2 čévéčkům život a srovnal je natolik, že jsou schopni žít mezi lidmi (což předtím prostě nedokázali).