Thread: Unkas
View Single Post
Old 05-03-2009, 22:36   #43
Helenasotis
Junior Member

Helenasotis's Avatar

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Předpokládala jsem že chovatelská komise i výbor ví o jekou fenu se jedná, neboť ty sama jsi mi říkala, že chovné páry se probírají v tomto okruhu funkcionářů.
Ale v tom je právě ten zakopaný pes - on totiž nikdo o takové feně neví... Alespoň sama za sebe můžu prohlásit, že jsem rozhodně žádné zamítnutí Unkase na českou (ale samozřejmě ani na jinou - do toho nemá česká CHK co mluvit ) fenu v žádné korespondenci ani diskuzi CHK nezaznamenala. Jediné, kolem čeho byla tak trochu bouřlivější debata, bylo spojení Jaw a Unkase - právě kvůli DKK Jaw a požadavku, aby Unkas kryl především negativní feny...

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Když se ale dozvím že Mio je sice moc pěkný pes, ale pro chov si nese obrovský hendikep v podobě Greyovské krve ze strany matky a jeho výužítí v chovu bude tudíž bohužel omezené odrazuje mě to společně s kauzou Oliver od dalších chovatelských aktivit...
Teď nevím, zda narážíš na náš rozhovor, kdy jsem sama řekla, že je škoda, že je Mio Greyovým vnukem (ano, kvůli množství Greyovy krve v populaci). Rozhodně si ale nejsem vědoma toho, že bych mluvila o jeho omezeném využití v chovu??? (Ostatně z jakého titulu já bych o tom mohla mluvit?) Nebo narážíš na slova někoho jiného?

Last edited by Helenasotis; 05-03-2009 at 22:37. Reason: překlepy
Helenasotis jest offline   Reply With Quote