Quote:
Originally Posted by RadeKKK
Jsem ráda , že proti nám nic nemáte. Prohibice u nás není ( i když já třeba nepiju alkohol) můžete se taky zůčastnit. My se bavíme taky do 4 do rána , třeba tím, že učíme cizince zpívat česky. A věřte že to je lepší, než zkoumat kanadskou krev a "kupované balíčky"
|
No jistě že nemám, a proč taky? Protože máte psa a fenu od Moniky Soukupové? Tomu doufám sama nevěříte.
Malinký problém je v tom, že jsme v Jevišovicích žádnou kanadskou krev štěňat V ani "kupované balíčky" nezkoumali, ale o tom jsme se už bavili osobně (aspoň tedy o těch balíčcích

). A mě by fakt zajímalo, který náš "kamarád" (jak píše Monika Soukupová) toto šíří, protože to už je pomluva jako hrom, navíc s prokazatelným úmyslem někoho poškodit. Také doufám, že Monika Soukupová odpoví Lucce a konkretizuje její údajný dotaz na tu kanadskou krev, protože mi podle její reakce přijde, že je tím taky dost překvapená. My v Jevišovicích taky od rána do noci neprobíráme jenom psy (a nejlépe ty z Molu), a i do Jevišovic, ač by tomu asi leckdo nevěřil, lidi se psy z Molu jezdí

.
Jinak děkuji za pozvání, ale nepřijmu je z více důvodů. Prvním je to, že plánuji tábor v Jevišovicích, což je 14 dní a mám omezený počet dnů dovolené, druhým důvodem je, že k Vám na tábor pokud vím jezdí několik lidí se kterými se navzájem opravdu "nemusíme" a moje přítomnost by neprospěla pohodě a dobré náladě na Vašem táboře. Ale pokud naopak Vy přijedete na tábor nebo třeba aspoň na nějakou víkendovou akci do Jevišovic, uvidím se s Vámi rád.
Karel S.