Thread: Unkas
View Single Post
Old 06-03-2009, 12:27   #57
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexa View Post
No jistě že nemám, a proč taky? Protože máte psa a fenu od Moniky Soukupové? Tomu doufám sama nevěříte.
Mám pro mě (!) fantastické a nejkrásnější psi od Moniky . V té době jsem chtěla fenu z jiné stanice co byla v nabídce dospělých vlčáku, ale majitelka mi ji nedala. Už měla jiného zájemce To pro upřesnění, že jsem nebyla nucena mít Moláky.

Quote:
Malinký problém je v tom, že jsme v Jevišovicích žádnou kanadskou krev štěňat V ........
To máte pravdu, co vím, tak kanadská krev se probírala na výstavě a psa jste tu určili kupodivu správně.

Quote:
ani "kupované balíčky" nezkoumali, ale o tom jsme se už bavili osobně (aspoň tedy o těch balíčcích ).
Souhlasím , že jsme se o tom osobně bavili.

Quote:
A mě by fakt zajímalo, který náš "kamarád" (jak píše Monika Soukupová) toto šíří,
Mě by to taky fakt zajímalo, a možná bychom se divili oba. Jak jsem uvedla meilová adresa odesilatele byla " anonimus" ( s měkkým ). Třeba se nám přihlásí.

My v Jevišovicích taky od rána do noci neprobíráme jenom psy (a nejlépe ty z Molu), a i do Jevišovic, ač by tomu asi leckdo nevěřil, lidi se psy z Molu jezdí .

A to Vám věřím. K nám také nejezdí jen Moláci ( např. Dakmat, Z Litavské kotliny, Z Peronówki - omlouvám se jestli jsem to napsala pravopisně špatně)

Quote:
Jinak děkuji za pozvání, ale nepřijmu je z více důvodů. Prvním je to, že plánuji tábor v Jevišovicích, což je 14 dní a mám omezený počet dnů dovolené, druhým důvodem je, že k Vám na tábor pokud vím jezdí několik lidí se kterými se navzájem opravdu "nemusíme" a moje přítomnost by neprospěla pohodě a dobré náladě na Vašem táboře. Ale pokud naopak Vy přijedete na tábor nebo třeba aspoň na nějakou víkendovou akci do Jevišovic, uvidím se s Vámi rád.
Děkuji za pozvání. Na tábor letos určitě nepřijedu ( doufám, že ta rána nebyl spadlý kámen ze srdce ), také mám vymezené dny na dovolenou.
Ale příští rok no .... kdo ví?
Ale kávu si spolu můžem dát třeba na bonitaci v Roudnici. Nebudu už ve stresu, jestli s Molákem projdu. Jiřina

Last edited by RadeKKK; 06-03-2009 at 12:31.
RadeKKK jest offline   Reply With Quote