Quote:
Originally Posted by btd
To nie jest tak że jeśli wam coś zarzucam to automatycznie, na zasadzie 'wróg mojego wroga jest przyjacielem' inni są super. (pomijając to że nikogo nie uważam za wroga, tylko przeciwnika, oponenta w jak zwykle gorącej wymianie zdań i opinii..
|
Specjalnie odwiedzilam forum hodowli Twojej suczki i z przykroscia stwierdzam, ze nie znalazlam tam zadnego Twojego postu w stylu:
"
Co jest? Dwa lata za nami, a Wy nadal nie przeslaliscie danych o miocie z ktorego mam suczke. Ile mam na to czekac az dane beda pelne? I pozwoliliscie, aby hodowla zniknela ze spisu. Nie mozecie nam wlascicielom poswiecic choc chwili, aby pokompletowac dane psow od Was do bazy i sami musimy to robic?"
Krotko mowiac twierdzisz, ze nie zarzucasz, ale atakujesz nas za nie istniejace powody kasacji zamiast popytac u zrodla i wymagac dzialania od osob, ktore rzeczywiscie za taki stan rzeczy odpowiadaja....
Niestety postanowiles ze to MUSI byc nasza wina. I zaden argument nie ma szansy Ciebie przekonac. Trudno... nie bede wiec probowala, bo taka dyskusja jest bezcelowa.