Quote:
Originally Posted by Jenik
Víš Pavle, znám Tě natolik dobře, abych věděl, že Tvůj dotaz nebyl nic jiného než rejpanec na to, že víš, že nemám papírové čsv, ale křížence.
|
Jeníku, Tvůj výlev je plný lží a polopravd. Trochu cítím, že mne prostě za každou cenu chceš očernit, i když dost dobře nechápu proč. Nikdy jsem neřekl a nenapsal, žeby se bezpapíráci měli utrácet ani další nesmysly, které mi vkládáš do úst.
Nevím, zda máš stále jen toho křížence nebo i čévéčko. Z Tvých neustálých dotazů a starostí o plemeno by vyplývalo, že jsi majitelem ČsV a chystáš se být chovatelem.
Ty jsi ode mne chtěl štěně. Měl jsi strašný zájem o ČsV (stejně jako máš široké zájmy tady na stránkách) a najednou jsi napsal, žes našel v lese jakéhosi křížence a tak sis ho nechal a ČsV sis nevzal. Já jsem nic jiného nenapsal, než že když jsi měl takový zájem o ČsV, proč jsi nalezence nedal do útulku a nevzal sis ČsV. Nic víc a nic míň.
Prosím Tě, místo zbytečných starostí o vyhodnocování DKK by jsi spíše měl opatrněji psát. Lži a bezdůvodné napadání nic neřeší, jen ukáží, kdo má jaký charakter.