View Single Post
Old 17-03-2009, 19:00   #23
Baxi
Junior Member

Baxi's Avatar

Vážení přátele i já mám zážitek s posouzením mého čsv ,ale bohužel přímo z cvičáku.Nechci psát o jakej cvičák se jedná aby se tu nerozpoutalo téma jestli je to dobrej cvičák nebo špatnej ,ale je na Praze-Východ.Když našemu Bakovi bylo 5 měsíců tak jsem se rozhodl sním začít chodit na cvičák .(po zkušenostech s něm. ovčákem jsem se na cvičák i těšil).Jenom že když jsem s ním dorazil za cvičitelkou a požádal ji jestli se můžu přihlásit tak okoukla psa a začalo to otázkou jestli mám k němu nějakej rodokmen a když jsem odvětil že ne tak to začlo jejím řečnickým projevem: má divnou postavu ,velký uši ,nějakej divnej čumám joo pane a taky se pěkně bojí (protože nechtěl od cvičitelky pyškot).Na to jsem jí řekl že mi nepříjde že se nějak očividně liší od klasických čsv (ani veterinář neschledal nějakej zásadní vadu) a následovala asi 3minutová přednáška všechno vim všechno znám .Tak mi to tak nějak znechutila ten výcvik u nich dřív než jsem tam vůbec začal tak jsem se otočil a šel Možná proto chodim cvičit sám za barák na pole.Myslim že,pes at už je jakejkoliv se má posuzovat podle chování a lásky kterou nám tenhle člen rodiny dává a ne ho zkritizovat hned jak člověk vidí ,ale to už tady někdo napsal.
Baxi jest offline   Reply With Quote