View Single Post
Old 19-03-2009, 12:35   #8
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by natali View Post
Na o kodel galvoju kad seimininkai - esu ir pati paragavusi kai kieno agresijos - butu buve tas suo su antsnukiu, arba as buciau buvusi perspeta - neglostyk, nieko nebutu ivyke. Na duok Dieve tapau seimininkams perspejimu del ateities ir jis dabar aitinkamai priziurimas kitu aplinkiniu atzvilgiu. Manau Norvegijos valdzia turejo pagrindo sudaryti "juodus saraselius" del ivairiu neigiamu ivykiu sakykim taip... O sunys nekalti - as visada tai sakiau ir sakysiu Zmogus laikantis suni atsakingas uz jo elgesi. Sunki uzduotis
Na matai. Šunys nekalti. Bet be šeimininkų dar yra veisėjai, kurie kergia belenkaip, nežiūri, kad gal šuo turi polinkį į agresiją ar bailumą ir tt. Plius veisėjas mato kas iš to ar kito šuniuko gali užaugti, nevisus šunis galima parduoti kai "puikius namų šunis, šeimos draugus"... O dėl glostymų... Oi kiek man tenka varyt glostytojų nuo Bruknės... Ji gerietė, glosto kas netingi, bet būna tokių, kurie pagatavi sulįst šuniui į burną, esu tikrai daug kartų varius ir sakius, kad jei aš būčiau šuo, man dėl tokio familiarumo būtų 100 kartų kantrybė trūkus...

Vaiva jest offline   Reply With Quote