Raczej była to nieudolna próba włamania i zaburzenia jego pracy. Nie był to zbyt poważny atak i większość z was go praktycznie nie odczuła. Objawiał sie brakiem działania pewnych części jak i przekierowaniem na strony wyłudzające ze strony startowej. Praktycznie każdy program antywirusowy wyłapał tego wirusa i blokował dostęp do WD. Można to było obejść i czasami pojawiały się sie pewne problemy.
Jak dla mnie to był to prozaiczny i niezbyt udany wybryk hakera.
Co do początku dyskusji to jak to zawsze bywa uderz w stół, a nożyce sie same otworzą. Chyba nikt tego aż tak nie poczytał jak Wy.
Ja radze trochę powściągliwości w wydawaniu swoich osądów i wyrażaniu emocji.
Nie wszystko kreci sie wokół jednego psa i jednego miotu i nie wszystko dotyczy tylko tego. Trochę rezerwy i mniej nerwów.
Ja myślę, ze Małgosiu już jest wszystko OK na WD, bo nie zauważyłem większych problemów, a śledzę poczynania hakera od początku jak zaczęły sie problemy.
Problemy jakie zauważyłem związane z galerią występują już od dłuższego czasu więc nie ma to raczej większego zwiazku. No ale mogę się mylić.
Będzie Przemek musiał dobłębnie przejrzeć bo coś sie sypie na WD .
Galeria już od dłuższego czasu nie pokazuje wszystkich zdjeć jakie powinna zawierać. Są błedy w podawaniu pewnych danych sumujących.
Współczuje ale macie mase pracy przez głupie wybryki i z pewnością szybko sie z nią nie uporacie zwarzywszy jeszcze bierzące obowiazki. WD jest za duzym serwisem do opanowania przez garstkę dobrych ludzi gdy za dużo jest tych ...........
Last edited by wilczakrew; 21-03-2009 at 19:26.
|