Thread: Ahoj vsichni
View Single Post
Old 05-01-2005, 00:26   #13
Jazzinka
Junior Member

Myslim, že v zásadě jsem stejný případ- bydlím v bytě na vinohradech, chatu mám na sázavě, studuju a pracuju, takže něco málo z mých zkušeností:
Byt nepovažuju za problém, smíříš-li se s tím, že budeš lovit chlupy i z kafe. (na chatě už jsem postavila boudu a začínám pomalu shánět domek).
Při dostatku pohybu venku dnes (v 16 měsících) Dandy doma většinu času prospí. Odmala neměl problém být sám doma, neštěká ani nevyje. jenom jako štěně dupal v noci sousedce nad hlavou, když ho ve 2 ráno napadlo hrát si s míčkem (spí v obýváku, když byl vyjímečně se mnou v ložnici tak v klidu spal). Byt ti ale pravděpodobně trochu upraví, bude-li se sám doma nudit - u mě to odnesla sedačka, pár slovníků a encyklopedií a všechno kožené (kupodivu kromě bot). v zásadě ničil to, co jsem měla v ruce před odchodem z bytu. takže doporučuji počkat s novým nábytkem a dražší věci odstranit z dosahu.
Jakjiž bylonapsáno, zajeď si na nějakou akci, neb šedá je teorie... Hartlova knížka je fajn ale chce to vidět čévéčko naživo.
Pokud si ho vybereš (což po nějaké akci asi uděláš ),tak přeji hodně radostí a pevné nervy
Jazzinka jest offline   Reply With Quote