Zpátky k Mutarám...
Může mi někdo vysvětlit, jak se slučuje s cílem pokusu "Mutara" zjistit vliv vlka na DKK u ČSV to, že F1 Audrey Lupo Mutara, která není na DKK negativní (alespoň podle mých informací) byla kryta nenulovým psem? Co se tady bude zjišťovat za pozitivní vliv vlka, prosím???
Ostatně - potomkům z tohoto spojení byly letos již 2 roky, tak mají zcela určitě zhotovené RTG na DKK (jinak by přece celý pokus neměl smysl, že?) - mohu se zeptat, s jakým výsledkem?
Ale jinak - nebylo už to, že Armín (pes bez prokázaného a prokazatelného původu - kříženců všeho možného na první pohled podobných ČSV jsem viděla už hromady) a vlčice Lupína - oba údajně na DKK negativní - nedali již v první generaci jen nulové potomky, signálem, že s tím pozitivním vlivem vlka na DKK to nebude asi tak "horké"?
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale už jen to, že se od počátku kolem Mutar neustále jen mlží, lže a zkresluje, či zatajuje, ve mně vzbuzuje takovou míru nedůvěry, že ani snaha o předkládání těch nejčistších cílů mě nepřesvědčí, že Mutary jsou košér a mohou přinést cokoli pozitivního...

|