Thread: Srst
View Single Post
Old 26-03-2009, 14:27   #20
gabriela
Junior Member

gabriela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Gabrielo, to si nerozumíme. Vařené maso je psovi k ničemu, jen čistá bílkovina takřka bez ničeho dalšího. Já jsem mluvil o syrovém masu. Dávám celé slepice (celou myslím skutečně celou, tzn. s peřím, vnitřnostmi), pšstrosí pařáty, hlavy, maso, a neprané žaludky. I ovoce a zeleninu jen a jen syrovou. Vejse jakbysmet. Občas jim dám kvasnice a samozřejmě, že někdy dostanou i zbytky z vaření, ale to jsou jen výjimky. 99% je skutečně syrová strava, žádné granule a žádné vaření. Nancy je 12 let a přál bych Ti jí vidět. Stav se někdy na návštěvu, až pojedeš do Prahy.
Děkuji za vysvětlení a určitě máš pravdu, já Amimu dávám syrové občas, ale bohužel takový přísun jako ty nemám, akorát kosti z masem máme každý týden kopici. Určitě je nejlepší dávát tedy krmit, jak říkáš, či krmíš ty, ale já tu možnost nemám, já bydlím, jak známý říkají, v prdelákově, a kupovat celé slepice atd. nemám kde, a bohužel, když byl Ami malí, řešili jsme problémy s průjmama a jsem ráda, že je teď v pohodě a vše se urovnalo, chutná mu a průjmy jsou fuč. Věř, že Ami je pro mě na prvním místě a já budu klidně žrát chleba, jen když on se bude mít dobřejelikož jedině on je pravý přítel a s ním jsem šťastná za každé situace, jak v dobrých časech tak těch špatných. Ale to není k tématu. Děkuji za pozvání a určitě, pokavaď do Prahy zajedem, rádi se stavíme, na pokec a na pohraní, Nancy je určitě krásná o tom neochybuji, o tom se přesvědčovat nemusímAž pojedete vy někdy k nám okolo prdelákova jste srdečně zváni, pro psi je tu ráj a příroda nádherná, hlavně klid a pohoda a na co koukatTak třeba někdy
gabriela jest offline   Reply With Quote