View Single Post
Old 26-03-2009, 15:07   #33
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Vlkodlak View Post
Obdivuji však tvoji cílevědomost, houževnatost a vytrvalost, s jakou z každého tématu odbočíš k Ing. Soukupové. Zřejmě máš nutkání na ni neustále myslet, protože jinak nechápu odbočku k Ing. Soukupové od hodnocení sexuálního apetitu Amaroka Šedý chlup. (To že si nakryl svoji fenu, protože "ti to poradila" a teď se vymlouváš, že ty nic, že za případný neúspěch můžou ostatní, to neprojde, neb jsi dospělý a u své feny máš konečné právo rozhodování, vyčítej tedy sám sobě, pokud máš pocit, že je co - ale to už je jiné téma). Jdu si raději číst únorový Svět psů, kde jsou krásné fotky Mutar a zajímavé povídání k tomu.
No je vidět, že skutečně moc o chovu nevíš. Když jsem chtěl nechat poprvé nakrýt moji Nancy, byla poradkyní chovu Monika Soukupová. Taklže logicky jsem šel za ní (což byla moje povinnost), aby mi vystavila krycí list. A protože jsem neměl přehled o tom, jací krycí psi jsou k dispozici a nešlo mi o kšeft, ale o pomoc plemeni, tak jsem řekl, že se plně podřídím potřebám plemene. Byl proto vybrán Freeking, kterým nikdo nechtěl krýt přede mnou a do konce jeho života s ním, kromě mne, také nikdo jiný nekryl. Takže neotáčej to, co jsem napsal. Ano Vrh A Šedý chlup z hlediska výběru krycího psa byl 100% na poradkyni chovu. Proto tu píšu o Monice Soukupové.
A jen abych předešel eventuálním dalším štiplavým dotazům - později jsem si dával návrhy krycích psů sám, ale poradce chovu je vždy musel schválit. A všichni psi, které jsem navrhoval, byli vždy psi, kteří nikdy předtím nekryli nebo byli pro chov potřební. To, že Agar Morušový háj a Hero od Úhoště poté, co jsem s nimi nakryl já, získali jakési tituly a potom zájem o ně byl enormní, je druhořadé. Já s nimi kryl v době, kdy je nikdo nechtěl.
Pavel jest offline   Reply With Quote