Ahoj. Taky něco málo přidám. Chilli má 4 měsíce a zjistila k čemu je na dveřích klika. Když je na dvoře a je jí smutno, tak se zajde podívat do domu na návštěvu. Úplně poprvé přišla v den výletu do zooparku Chomutov okolo šesté hodiny. Samou radostí mě olízala obličej a hupla do postele. Tam zvalchovala i moji Péťu a odmítala se nechat vyhodit, asi aby jsme prý nezaspali. Hned den na to slyším po ránu křik a pak smích mojí mamky ze záchoda, že si prej obličej umí umýt sama. Jako opatření jsme otočily kliku na vchodových dveřích nahoru a vysvětlovali Chilli že takhle nee. Mezitím doma pohoda, sem tam si přestěhovala pelech, rozkousala karton, vyhrabala venkovní truhlíky atd. Dneska po ránu slyšim otevření dveří do pokoje. Otevřu oko a bez hnutí koukám co že se to děje. Vykoukla na mě vlčí hlava... a hned na to tryskem z baráku. Tak jdu pozavírat dveře a ejlhle, z několika párů bot za dveřmi zbyla jedna pantofle a jedna teniska. Dal jsem se do hledání. Našel jsem všech 8 párů tak nějak po různejch koutech dvora. Zatim žádnou botu nezničila, ale koukala na mě z pozarohu auta jestli z toho něco bude. Tet v nejbližších dnech kupuju kouli namísto kliky, protože klika nahoru není překážka