Quote:
Originally Posted by Undertaker
Hsnko já nebyl zrovna oním šťastným řidičem, ale co zůstalo, skončilo u mě. No a vzhledem k tomu, že studuju na lesárně, tak příští zimu bude mít hafan asi solidní přísun
Jinak k těm průjmům... granule za to většinou nemohly, to spíš játra a jednu dobu právě jogurt, ale když už, tak to hlídám. Když se z toho dostane během jednoho dne sám, je to OK. Když ne, dostal půldenní hladovku a potom právě rýži dochucenou vajíčkem nebo šťávou z masa a vždycky se to srovnalo samo. Organismus každýho psa reaguje jinak, takže to asi nejde paušalizovat, ale mám pocit, že Purina dělá granule i pro psy s horším zažíváním.
|
Jasně, že každý pes je jinej, ale většinou za to může to, co jsem napsal.. Nejen Purina, ale i jiné firmy dělají granule pro psy s horším zažíváním. Výborný jsou obecně lososové granule, často způsobuje alergii obilí, tak to nahrazují bramborem, Hill´s i Eukanuba nebo Royal Canin dělají řady pro citlivé zažívání. Já třeba když jsem neměl maso, tak jsem krmil krmivem Mastery, které bylo výtečné, protože to nebyly granule, ale za studena lisované maso a zelenina. Ale bohužel ta cena byla taky jinde..:-( Ty taky dělali kachní granule a ty vím, že si pochvalovali lidé, co měli alergie, po těchto granulích ustaly.