View Single Post
Old 30-03-2009, 11:14   #19
gabriela
Junior Member

gabriela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jats View Post
Nejveselší příhodu nemám s mým vlčiskem,ale doteď vzpomínám Bydlela jsem v Pardubicích a ten den jsem měla hodně zařizování a celý den jsem běhala po městě a potkávala obrovského psa, kříženec ovčáka a dogy, jak pobíhá bez majitele městem, a jelikož já a psi to je jako vosa o bonbon, tak se mě ho zželelo, a že ho pošlu do útulku, kdybby ho majitel hledal. Pes byl hodný a v pohodě se nechal zavolat, neměla jsem jak ho zabezpečit, bo vodítka a obojky sebou běžně nenosím a pes na sobě nic neměl, tak jediné co bylo po ruce byl pásek od kalhot, celkem razantně mi padaly, městká policie, že mám počkat tak 10 minut, že přijedou, tak jsem psa vzala před řeznictví a vyzkoušela odložení, pes v pohodě ležel a čekal co dostane, na krku ten pásek, tak jsem vlezla do krámu, hrozná fronta a za mnou šla nějaká paní a nechala otevřeno,pes s klidem došel za mnou, a jaké to bylo hovado, tak věttšina lidí utekla nebo mě pustila honem před sebe, prodavačky, že prý kolem chodí už hodiny, tak že mi dají salámek zadarmo. Tak jsme čekali na policii,a krmily salámem, aby pes nechtěl odejít...no sranda, přijelo normální osobní auto a že si psa vezmou...no to bylo tóčo, pes očividně nerad chlapy tak hned vystartoval a to že na něm vysím na mém pásku a padají mi kalhoty mu bylo jedno, tak policisté volali posily...scéna jak z kriminálky...pánové mě znali, tak mě ani nenařkly,ža pes je beztak můj a jen ho chci naučit žrát uniformy..naivně jsem myslela , že zavolají mým kamarádům psovodům od městských, aby přijeli a dodávkou a klecí...přijelo opět osobní auto a vyskákali 3 policajti, že toho psa jako berou a jedou, to se spletli, bo pes zas po nich a měla jsem co dělat abych udržela psa i kalhoty na jednom místě tak se nakonec, když už celá pěší zóna stála a koukala na exoty (hlavně na mě jak pomalu ležím na psu) a policajti se konečně dohodli co udělají ... napadl jednoho ten spásný nápad zavolat psovody... ti přijeli a bylo jim jasno, to komando policajtů čučelo, když jsme si s psovody řekli ahoj, a pak hlavně když dostali hned vynadáno, že na odchyt se nevolá posila ale psovod...pes se sice nenechal chytit chlapem, ale do auta a do klece naskočil hned jak jsem mu ukázala. konečně jsem si mohla dát pásek do kalhot nakonec si pro psa přijel do útulku majitel, že prý mu utekl za háravkou a už se nevrátil. A já na pět vyděšených policajtů vzpomínám doteď
Díky mám hned lepší náladu, moc pěkná příhoda
gabriela jest offline   Reply With Quote