ja som s tým tiež mala problém, brala som si psa 15 mesačného. vyválal sa v každom h....e ale LEN v ľudských. jeden čas denne a po celom tele - TO bol smrad a fujtajbl. tiež v močovkách a v mŕtvole - mŕtva koza. teraz má 2 roky a nejaký ten mesiac. už to nerobí. bolo to stále fúúúúúj! a keď nereagoval letel po ňom kamienok alebo niečo také a potom som ho odstrkovala takého smradľavého. on sa totiž prišiel vždy pochváliť "aha ako voniam

" a chcel sa aj "podeliť" a nažil sa obtierať okolo mňa. na to som reagovala "no fuj, ty smrdíš, choď preč, nechcem ťa takého". teraz sa už ignouje alebo len maximálne sa motá okolo "onoho" miesta a obzrie sa, čo ja na to. očas to skúsi len náznakom ale stačí "čo robíš?!" a už vstáva. treba len cvičiť. u nás učinkovalo toto, čo bude u vás zistíš len časom.
s tým druhým - požieraním - problém nikdy nebol. mŕtvolku len oňuchá a nechá tak. ale myšky loví aj tak - má to dovolené. so zajacmi a srnkami problém nemáme a nelovíme - odnaučili sme sa. takže čo sa tohto týka, nechám priestor druhým
ale počula som aj taký názor, že ak pes dostáva mäso surové, že mu to "nechýba" a nepotrebuje požierať mŕtvoly. ale neviem, nejak sa mi to nezdá. to len ako perlička, čo som počula...