View Single Post
Old 16-01-2005, 13:08   #20
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Rona
Teraz będziecie mieli odjazd, a Giga - zadanie bojowe - socjalizować małego i uczyć go dobrych manier....
Tiaaa......tego sie wlasnei obawiam, z doswiadczenia wiem, ze psy ucza sie od siebie najmniej pozadanych przez nas umiejetnosci. Jesli i tu zadziala regula to maly blyskawicznie nauczy sie:
spac w lozku
"pomagac" w kuchni
asystowac przy stole
oszukiwac ze KONIECZNIE i NATYCHMIAST musi wyjsc
terroryzowac ze chce sie pobawic

z duzo wiekszym trudem za to zalapie, ze nalezy
przychodzic na wolanie
zatrzymywac sie na zawolanie
nie zjadac kotow
nie zjadac swinstw z trawnikow

Quote:
Mam nadzieję, że przywieziesz stado na wystawę w czerwcu do K-wa - prorokuję, że mały Cheitan zdobedzie tytuł "Szczenię Roku" (jesli taki istnieje ) zwłaszcza, że bedzie z Peronówki, a nie z W-wy (Niektóre Krakusy bywają dziwne pod tym względem )
Ze stadem to watpie, Giga raczej sie na podroze nie nadaje - zbyt to dla niej meczace...ale z mlodym kto wie?
Jakos tak sie ulozylo, ze mamy w Krakowie pare naprawde super znajomych i patriotyzmy lokalne nie sa brane pod uwage)
A tytul specjalnie dla Cheitana mozemy wymyslic...zrobimy konkurs poza wystawa i juz:-)
Nawet mam puchar)Sama mu przyznam i bedzie ok

Quote:
A propos, czy wybrałaś już też papugę, czy dostaniesz jakąś z przydziału

Niestety do samcow papug nie przewidziano....dyskryminacja jakas
Ale moge wybierac miedzy kotem a krolikiem...i chyba wybierzemy krolika ( Roman juz sie oblizuje na mysl o pasztecie )

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote