View Single Post
Old 22-04-2009, 19:25   #8
Radka Kendziorová
Junior Member

Send a message via ICQ to Radka Kendziorová

Dobrý den, chtěla bych taky přidat nějaký ten příspěvek. Mám své první ČV, jmenuje se Bhrigu Vlčí legenda a je mu rok a půl. Jako štěně jsme chodili mezi lidi pejsky, snažime se cvičit. Podotýkám že to není můj první pes. Povely zvládá jaksepatří a čím je starší tak mi přijde že už se i snaží a baví ho to ale horší je to s jeho agresivitou. Nevím jak je to možné, ale nesnese se s žádným psem. Fenky ještě jakžtakž ale pokud jsme na procházce a někde za plotem běhá jiný pes tak je konec...vrčí, štěká a nemít svých 63kg tak ho asi neudržím..bohužel snažím se ho to odnaučit ale pořád marně. Tak samo lidi. Byli jsme už i vykázání z kruhu neboť zavrčel na rozhodčího. Lidi se mu přestávají líbit. Ohledně hlídače mu nemůžu nic vytknout protože vlézt někdo do zahrady tak z něj asi nic nezbyde. Odmalička vyrůstá s retrívrem který bude mít v červnu 2 roky a sním je kamarád ale samozřejmě že žárlí. Mám obavy hlavně co se týče bonitace a s výstavami to taky vidím bledě protože jsem studentka a platit za výstavy ze kterých nás stejně vykážou donekonečna nejde. Jestli máte někdo nějakou radu poraďte prosím, jestli lze s takovým psem něco udělat. Mezi námi (rodinou) je uplně milý hodný, lísá se, mazlí, je hrozně milý. Cizího člověka k sobě pustí, ten si ho pohladí a v zápětí po něm vyjede. Nevím no. Děkuji za každou radu. Radka
Radka Kendziorová jest offline   Reply With Quote