View Single Post
Old 24-04-2009, 00:01   #24
Radka Kendziorová
Junior Member

Send a message via ICQ to Radka Kendziorová

Quote:
Originally Posted by Hanka View Post
No, zdá se mi jako úplně typické čévéčko. Jako mladý pes,který konečně začíná dospívat. Nezbývá, než se aspoň co nejvíce snažit jeho dominanci potlačovat. Musíte počítat s tím,že jako dospělý si nebude hrát s ostatními psy a vy jej budete muset po celý život hlídat. Prostě čévéčko. Tohle by se ale měl dozvědět každý zájemce o štěňátko už od chovatele. Bohužel ale často tohle neví ani chovatelé, protože sami vlastní jen jednu fenku.....

Ale tak to zase jo, vím o tom že jsou takoví, hlavně mě to přesvědčilo v tom že každé čvčko je uplně jiné v povaze. Ty psy miluji, s Bhrigem jsme fakt tým. S tou dominancí máte pravdu protože jako každý puberťák zkoušel i grázloviny na mě ale jelikož jsem měla už dva ovčáky a vychovala je, tak vím že na mě si nepřijde a jakžtakž vím jak na něj. ale hodně čtu a snažím se nedělat chyby protože přece jen výcvik ovčáka a čvčka je podle literatury a rad jiných a podle toho co zažívám JINY!Uvidime, snad se mi podaří něco s ním udělat..pokud máte nějaké rady RAĎTE PROSÍM!
Radka Kendziorová jest offline   Reply With Quote