Quote:
Originally Posted by Hanka
No, zdá se mi jako úplně typické čévéčko. Jako mladý pes,který konečně začíná dospívat. Nezbývá, než se aspoň co nejvíce snažit jeho dominanci potlačovat. Musíte počítat s tím,že jako dospělý si nebude hrát s ostatními psy a vy jej budete muset po celý život hlídat. Prostě čévéčko. Tohle by se ale měl dozvědět každý zájemce o štěňátko už od chovatele. Bohužel ale často tohle neví ani chovatelé, protože sami vlastní jen jednu fenku.....
|
Ale tak to zase jo, vím o tom že jsou takoví, hlavně mě to přesvědčilo v tom že každé čvčko je uplně jiné v povaze. Ty psy miluji, s Bhrigem jsme fakt tým. S tou dominancí máte pravdu protože jako každý puberťák zkoušel i grázloviny na mě ale jelikož jsem měla už dva ovčáky a vychovala je, tak vím že na mě si nepřijde a jakžtakž vím jak na něj. ale hodně čtu a snažím se nedělat chyby protože přece jen výcvik ovčáka a čvčka je podle literatury a rad jiných a podle toho co zažívám JINY!Uvidime, snad se mi podaří něco s ním udělat..pokud máte nějaké rady RAĎTE PROSÍM!