View Single Post
stare 05-05-2009, 11:16   #30
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

Zarezerwowałam dodatkowo budynek główny więc miejsc noclegowych jest pod dostatkiem. Jeśli zabraknie to sąsiad pomoże. Ale!!! TUTAJ DUŻE ALE!! NIE DZWOŃCIE SAMI I NIE REZERWUJCIE bo się zrobi niezły bałagan. wiem że ktoś już dzwonił. Potem się nie doliczymy osób, a dodatkowo chciałam delikatnie zauważyć że w ilości siła i można inne warunki wynegocjować a teraz wyszło że się o miejsca bijemy
Budynek główny jak na razie "zaklepał" Grzesiek (Dora masz tam już miejsce)ale rozmawiałam z kobieta i są tam jeszcze jakies tajniackie miejsca, ale Andrzej musi je jeszcze zobaczyć. Trunskia, Ilma, Grin,pokoje w domku? Myśle że zostanie jeszcze miejsc w budynku głównym ale to dopiero po kolejnym rekonesansie. Prosze piszczie kto jeszcze na pokój się pisze na 100% bo jeśli tak to będziemy musieli u sąsiadów szukać.
A ja kobietę zapewniałam że to takie namiotowe towarzystwo!!! A tu tylko kanapy w głowie Upadek obyczajów Cena za miejsce w pokoju 30 zł
Jak na razie tyle, jeśli macie pytania możecie do mnie dzwonić (jeszcze ) Lub pisać na priva ale prosze żadnej samowolki bo potem np nie można wynegocjowac nizszej ceny.