Ja ze swojej strony chciałbym wszystkim podziękować za to, że dobro rasy jest ważniejsze od wszystkiego innego.
W dniu 27 czerwca 2009 roku w sobotę, na Jurze krakowsko-częstochowskiej odbędzie się spotkanie Grupy Inicjatywnej odnośnie Klubu Rasy.
Spotkanie mamy ustalone na godzinę 14 i obędzie się ono przy okazji Spotkania Galicyjskiego i wystawy Krakowskiej.
http://www.jura.tur.pl/glanowski/
Potem oczywiście mamy wspólnego grilla, piwkowanie i możliwe, ze jakieś atrakcje.
Wszyscy uczestnicy spotkania na dzień dzisiejszy potwierdzili swoje przybycie, z czego się niezmiernie cieszę i jestem im bardzo wdzięczny w to zaangażowanie w ten wspólny projekt.
Na miejscu mamy zarezerwowany nocleg z soboty na niedziele, jak i miejsce do wspólnej debaty na temat przyszłości rasy w Polsce.
Jedzenie też będzie i praktycznie wszystko jest już załatwione.
To spotkanie odbędzie się niezależnie od galicyjskiego i będzie zamknięte dla innych osób. Bardzo przepraszam za taką formę, ale tego wymaga sytuacja i o losach czechosłowackiego wilczaka muszą rozmawiać największe hodowle w Polsce.
Osoby, które będą obecne na spotkaniu i wystąpią, jako Grupa Inicjatywna to:
( podaje w kolejności alfabetycznej )
Braterstwo wilczaków Daniel Ziemnicki
Galicyjski Wilk Magdalena Kuder
Jantarowa Wataha Ela Wojtko
Silver power Wojciech i Małgorzata Zygardowicz
Wilk z Polskiego dworu Ewa Bednarska
z Peronówki Małgorzata Peron
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za wspólną inicjatywę i chęć współpracy.
P.S.
Przepraszam, że została przyjęta taka forma, ale nie jest to spotkanie, które będzie decydować o rasie tylko spotkanie Inicjacyjne potrzebne do uruchomienia wszystkich procedur związanych z Klubem Rasy.
Przepraszam wszystkie pozostałe hodowle jakie, zostały pominięte jak i wszystkich właścicieli. Zapewniam, że nikt nie zostanie pominięty w trakcie tworzenia struktur Klubu jak i w całym projekcie jego tworzenia.
Bardzo chętnie udzielę wszelkich informacji na privie lub telefonicznie.
Wszystko musi się odbyć zdodnie z regulaminami ZKwP.
http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=reg&r=1
Jeszcze jedna kwestia bo moja osoba nie jest stroną w temacie, a jedynie organizatorem tej części spotkania.
Do spisu hodowli dołączyła równiez Dębowa Sfora Jolanta Kędzierska na temat , której miałem nieprawdziwe informacje.