View Single Post
Old 05-05-2009, 15:44   #10
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
Nie: neguję propozycję pytań i odpowiedzi na priv.
PYTAM o kryteria wyboru i nie rozumiem dlaczego chcesz w tym widzieć negację. Ale dziękuję za spełnienie prośby i dopisanie, że uzupełniłeś listę.
Choć to posunięcie (zamiast odpowiedzi na moje pytanie) ingeruje w sens rozmowy (za takie zmiany kiedyś została wyłączona możliwość edycji postów)

Nie wiem ..podtrzymywać moje pytanie?
Dostaniesz wyjaśnienie tylko dla Ciebie tak abyś nie mogła doczepić sie już żadnego słowa i nie szukała czegoś czego nie ma.

W spisie znalazło się 6 hodowli w tym jedna bez suki hodowlanej. Jest to hodowla, która ma mioty i dlatego została zaproszona.
Następnie została dopisana jeszcze jedna hodowla , która została pominięta i przepraszam ja za to, ale otrzymałem informacje, że ta hodowla nie ma zamiaru dalej hodować.
W dalszej części odniosłem się do 5 hodowli bo to są hodowle czynne i największe i tak w zasadzie to po to jest to spotkanie aby te osoby mogły razem usiąść i porozmawiać.
Tłumacze Ci to cały czas natomiast Ty się dalej czepiasz wyrywków i masz do mnie pretensje odnośnie edycji.
To już też jak i wszystko inne wyjasniłem wcześniej, zanim mnie o to poprosiłaś i zrobiłem to zaraz po edycji postów.
Nie wiem czego Ty w tym nie rozumiesz .

Nie jest to moim celem aby robić tutaj kolejną zbędną dyskusję na temat kto napisze lepszy post i jaki błąd mu wytknie.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote