Quote:
Originally Posted by GRABA
Grzesiek, ale my te cele dobrze znamy........ i omawiamy sobie 
Tylko wiesz, dzwoniłeś do mnie prosiłeś o to żebym wykasowała post, który nie pasował do Twoich planów, bo mogło by to wywołać burzę na forum i takie tam..... Ok. post wykasowałam, ale teraz zaczynam żałować  , bo byłby ów post dobrą argumentacją do tego jak to nazwałeś nie czytania ze zrozumieniem.....  Zwracam tu uwagę na to, że swoimi słowami sam prowokujesz do tej burzy.....
A przecież przyświeca Ci wzniosły cel, więc nie marnuj sam tego
co zorganizowałeś. To, że ktoś (w tym także i ja) na dzień dzisiejszy nie popiera sposobu pewnych działań niestety nie zmienisz. Ale zmienić możesz efektem działań sposób myślenia 
|
Wybacz ale to nie były moje plany i post nie miał z nimi nic wspólnego.
Zadawanie dłupich pytań co z psami reproduktorami i ile razy kto nimi bedzie krył i jaka suke nie jest chyba dyskusją na temat.
Zadawanie pytań co ma zamiar z tym zrobić klub jak i z wieloma innymi sprawami jest troche nie na miejscu.
Ja niczego nie marnuje bo ja wiem czego chce i wiem jaki mam cel.
Przynajmniej nie jest nim by zabłyszczeć swoją mądrością .
Moim celem jest wyklarowanie jasnej i przejrzystej drogi , którą wy wszyscy będziecie mogli isć potem razem dla dobra rasy.
Nie robie tego dla siebie i nie robię tego też dla Ciebie. Robię to dla rasy bo nie chce jej zniszczyć i nie chce aby przez nieodpowiedzialnosć właścicieli ona znikła lub stała się zwyczajną bronia w rękach idiotów bo na to nie zasługuje.
Nie dyskutujemy na temat klubu bo go w tej chwili nie ma, a na wszelkie inne dyskusje będzie mase czasu. Będziesz mogła sobie do woli brać w nich udział.
W tej chwili na Twoje pytania nikt Tobie nie udzieli odpowiedzi.
Post mozesz zawsze wstawić ponownie bo w tej chwili nie ma to większego znaczenia kto będzie pierwszy. Nie byłaś to ty znalazł się ktoś inny.
Proszę Admina o wydzielenie postów z tematem spotkania Grupy Inicjatywnej do oddzielnego wątku.