View Single Post
Old 06-05-2009, 10:24   #11
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by szasztin View Post
Popieram w 100% inicjatywę założenia klubu Ale nie popieram zbywania pytających i watpiących. Sama mam wiele pytań i propozycji - ale po tym co tu przeczytałam poczekam do spotkani grupy Inicjatywnej i wprost od tej grupy dowiem sie wszystkiego co mnie interesuje.
Co do wyboru hodowców - to powinny brać udział w spotkaniu wszystkie hodowle które miały mioty i mają choć jedna sukę hodowlaną.
Masz Kasiu zupełną rację. W spotkaniu powinni wziąśc udział wszyscy bo tak będzie najsprawiedliwiej.
Wtedy będą hodowcy, będą Ci co mają sukę hodowlaną lub mają zamiar taka mieć, powinni być właściciele reproduktorów obecnych i przyszłych.
Pytanie tylko po co ?
Jeśli nie popierasz zbywania pytających i watpiących to ja zadam też do tych zainteresowanych kilka pytań.
Tak aby nie było wątpliwości i zastrzeżen.

1. Po co zbiera się Grupa Inicjacyjna ?
2. Co jest celem takiego spotkania ?
3. Co ma taka grupa w odniesieniu do Klubu ?
4. Jakie daje jej to korzyści czy profity ?
5. Kto jest chętny zastąpić te osoby ?
6. Co ma być tematem takiego zebrania ?
7. Dlaczego są to właśnie te osoby ?
8. Czy nie powinny być to zupełnie inne osoby ?
9. Kto powinien odpowiadać na pytania.
10. Jakie to powinny być pytania.

Jesli mamy się bawić w ten sposób to ja proszę o odpowiedz na zadane pytania. Ja wtedy też udzielę odpowiedzi na te same pytania.

Bo ja cały czas mam wrażenie, ze pewne osoby pomyliły sobie funkcje i nie do końca wiedzą czego chcą i co jest ich zamiarem, lub co chcą w ten sposób osiągnąć.

Nie ma sensu czekać, bo mozemy pytania zadawać już teraz, kwestia tylko do kogo i w jakim celu .
Kto powinien na nie odpowiadać i kto jest do tego najbardziej uprawniony.

Wiec zapraszam najbardziej zainteresowane osoby do dyskusji.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote