View Single Post
Old 06-05-2009, 17:46   #55
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

sssmok's Avatar

Send a message via Skype™ to sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
To ja organizuje takie spotkanie, to ja dokonałem takiego , a nie innego wyboru i to ja mam prawo decydować kto na tym zebraniu będzie, a kogo na nim nie bedzie.
Na zebranie zostały zaproszone następujące osoby , Ela Wojtko, Ewa Bednarska, Daniel Ziemnicki, Magdalena Kuder, Małgorzata Peron, Małgorzata Zygardowicz.
Wszystkie te osoby przyjeły takie zaproszenie z radoscią i pełną akceptacją na taką inicjatywę.

Nie widzę, zadnego powodu dla którego miałbym się komu kolwiek tłumaczyć z mojego postępowania, a zwłąszcza Agnieszce, Joannie, kolejnej Agnieszce , czy komus innemu.

Jeśli ktoś wyraża taką wolę to ma zupełnie wolną ręke i moze sobie zorganizować własne spotkanie i zaprosić sobie na nie kogo tylko chce.

Jednak przez najbliższe kilka lat nikt z was nie zrobił nic.

Powinniście wszyscy to uszanować i dać sobie spokój, ze włąśnie takie osoby jakie zaprosiłem wyraziły wspólną chęć rozmowy .

Tyle , albo aż tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
Grzes.
To, ze chcesz cos zrobic w kierunku utworzenia Klubu Rasy - super! Pewnie masz wiecej czasu i samozaparcia niz inni. To sie chwali...
Ale to nie oznacza, ze Klub bedzie TWOJ i tylko TY bedziesz podejmowal wszystkie decyzje. To co robisz to wolontariat, sam sie na to zdecydowales. Wiec nie dziw sie i nie wkurzaj, ze ktos ma jakies pytania lub obiekcje, jesli na te pytania nie odpowiadasz wprost - tylko zalewasz potokiem niepotrzebnych slow.
Nie wymagaj od wszystkich slepego poparcia.
Dzielac ludzi na przyjaciol i wrogow - na podstawie tego czy zgadzaja sie z Toba w stu procentach czy nie - daleko nie zajedziesz.

A co do samego tematu. Zgadzam sie, ale z postem Margo.
Osobiscie bardzo chetnie pojawilabym sie na takim spotkaniu i nie rozumiem z jakiego powodu ma byc tajne i ograniczone do malej grupki osob - skoro jest w trakcie Galicyjskiego. Miejsca raczej nie zabraknie...

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Last edited by sssmok; 06-05-2009 at 17:50.
sssmok jest offline   Reply With Quote