View Single Post
Old 06-05-2009, 18:28   #1
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by sssmok View Post
Grzes.
To, ze chcesz cos zrobic w kierunku utworzenia Klubu Rasy - super! Pewnie masz wiecej czasu i samozaparcia niz inni. To sie chwali...
Ale to nie oznacza, ze Klub bedzie TWOJ i tylko TY bedziesz podejmowal wszystkie decyzje. To co robisz to wolontariat, sam sie na to zdecydowales. Wiec nie dziw sie i nie wkurzaj, ze ktos ma jakies pytania lub obiekcje, jesli na te pytania nie odpowiadasz wprost - tylko zalewasz potokiem niepotrzebnych slow.
Nie wymagaj od wszystkich slepego poparcia.
Dzielac ludzi na przyjaciol i wrogow - na podstawie tego czy zgadzaja sie z Toba w stu procentach czy nie - daleko nie zajedziesz.

A co do samego tematu. Zgadzam sie, ale z postem Margo.
Osobiscie bardzo chetnie pojawilabym sie na takim spotkaniu i nie rozumiem z jakiego powodu ma byc tajne i ograniczone do malej grupki osob - skoro jest w trakcie Galicyjskiego. Miejsca raczej nie zabraknie...
Więc zorganizuj sobie swoje własne wtedy nie zostaniesz pominięta.
Kończe temat klubu i mam nadzieje, ze wykażesz się równie dużym zaangażowaniem w cyklu jego tworzenia.
Wtedy też sama sobie odpowiesz na głupie pytanie czyj to będzie klub.
Niestety ale ja nie wytrzymuje z takimi ludzmi właśnie jak Ty nerwowo.
Jeśli nie jesteś w stanie pojąć jednej podstawowej sprawy po co jest takie spotkanie i w takim gronie to nie mamy o czym rozmawiać.
Tak samo jak z większoscią nie mam o czym dyskutowac w tym temacie.
Jesli to was tak bardzo ubodło, ze zostaliście pominięci i uraziło tak wielce wasze ambicje do bycia najważniejszymi wyroczniami tego forum to jest wasz problem.
Dla mnie jesteście zwykłymi posiadaczami psa na dodatek nie mającymi o nim większego pojęcia jak i o samych sobie.
Jesteście takimi samymi posiadaczami jak ja i ja przez to nie pretenduje do tronu.
Jeśli Gaga myśli, ze jej niezachwiana pozycja królowej zostanie obalona to niech sobie tak myśli. Nie jest wyrocznią tak samo jak Wy nia nie jesteście.

Na forum jesteście tacy mocni to proszę dajcie mi argumenty abym tak dalej myślał.
Pokażcie mi co zrobiliscie dla rasy, w czym sie naprawde potrafiliście wykazać.
Ja tego nie widze i przez to zostaliscie pominięci bo nie zasługujecie aby usiasć z tymi osobami co zostały zaproszone do jednego stołu.
Dlatego zarówno Twoim jak i Gagi moze to pozostać tylko błogim życzeniem.

No ale zawsze mozecie się wykazać.
Tylko nie w robieniu zamieszania bo w tym jesteście najlepsi ale chyba fora wam się pomyliły.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote