Ok.
Chcesz dyskutowac w taki sposob?
Prosze bardzo.
Quote:
Originally Posted by wilczakrew
Więc zorganizuj sobie swoje własne wtedy nie zostaniesz pominięta.
|
Grzes ile Ty masz lat???? Zrobiles dokladnie to co napisalam ja i Joanna - tupnales noga i zabrales zabawki do innej piaskownicy. Nie da sie z Toba normalnie rozmawiac.
Quote:
Kończe temat klubu i mam nadzieje, ze wykażesz się równie dużym zaangażowaniem w cyklu jego tworzenia.
|
Sorki, nie mam czasu na jezdzenie i zalatwianie tysiecy papierkow - zwlaszcza mieszkajac od 8 miesiecy z dala od miasta i bedac w koncowce ciazy. Wiesz o tym, bo mowilam Ci to, jak zaczynales zalatwianie juz dawno temu. Mialam kiedys fundacje, wiec wiem ile to roboty i nie podjelabym sie jej znowu.
Swoja droga, jak zglaszalam, pomoc przy budowie strony, to zostalam zbyta. Projekt nadal mam na kompie, moze sie kiedys przyda, jak sobie o nim przypomnisz...
Quote:
Wtedy też sama sobie odpowiesz na głupie pytanie czyj to będzie klub.
Niestety ale ja nie wytrzymuje z takimi ludzmi właśnie jak Ty nerwowo.
Jeśli nie jesteś w stanie pojąć jednej podstawowej sprawy po co jest takie spotkanie i w takim gronie to nie mamy o czym rozmawiać.
|
Ja szczerze mowiac nie wytrzymuje jak ktos leje wode, kreci i mota.
Lubie proste odpowiedzi na proste pytania i nie robienie z siebie ofiar spiskow, jak tylko cos idzie nie po naszej mysli.
Quote:
Tak samo jak z większoscią nie mam o czym dyskutowac w tym temacie.
Jesli to was tak bardzo ubodło, ze zostaliście pominięci i uraziło tak wielce wasze ambicje do bycia najważniejszymi wyroczniami tego forum to jest wasz problem.
|
Grzes! To Ty od dluzszego czasu robisz sie na wyrocznie - nie widzisz tego?
Quote:
Dla mnie jesteście zwykłymi posiadaczami psa na dodatek nie mającymi o nim większego pojęcia jak i o samych sobie.
Jesteście takimi samymi posiadaczami jak ja i ja przez to nie pretenduje do tronu.
|
Nie, nie jestesmy tacy jak Ty, bo nie wiesz jacy jestesmy. Nie znasz nas i naszych psow - nie mieszkasz z nami i nie jestes nasza rodzina. Z forum niewiele wydedukujesz.
I tak a propos - ja nie pisze milionow postow, zeby swiat zwrocil na mnie uwage - nie potrzebuje tego.
Jeszcze jedno - uwazasz, ze nie mamy pojecia o psach, a jednak korzystales z naszych rad, jak ponad rok temu miales wielkie problemy z Czamborem. Ale takie rzeczy szybko sie zapomina
Quote:
Jeśli Gaga myśli, ze jej niezachwiana pozycja królowej zostanie obalona to niech sobie tak myśli. Nie jest wyrocznią tak samo jak Wy nia nie jesteście.
|
I nawzajem.
Quote:
Na forum jesteście tacy mocni to proszę dajcie mi argumenty abym tak dalej myślał.
Pokażcie mi co zrobiliscie dla rasy, w czym sie naprawde potrafiliście wykazać.
Ja tego nie widze i przez to zostaliscie pominięci bo nie zasługujecie aby usiasć z tymi osobami co zostały zaproszone do jednego stołu.
Dlatego zarówno Twoim jak i Gagi moze to pozostać tylko błogim życzeniem.
|
Sorki, ale ja nie widze sensu przechwalania sie osiagnieciami i robienia przepychanki na zaslugi dla rasy. Dla mnie jest wazne nie to co sie pisze, ale to co sie robi.
Owszem robie swoje, ale nie potrzebuje o tym pisac na forum - tak samo jak nie musze sie chwalic kazda wystawa. Osoby, ktorym pomagam, badz pomoglam wiedza o tym i to mi wystarcza.
To, ze Ty tego nie widzisz to Twoja sprawa, ale z ostatniego zdania jasno wynika - nie lubisz nas i Gagi, wiec bedzie kara

Klub bedzie dla wszystkich, nie ma co
Quote:
No ale zawsze mozecie się wykazać.
Tylko nie w robieniu zamieszania bo w tym jesteście najlepsi ale chyba fora wam się pomyliły.
|
Zamieszanie robisz niestety Ty, a z nas robisz tych zlych, bo zadajemy niewygodne pytania i sie czepiamy.
Widze, ze na tym forum ta taktyka robi sie coraz popularniejsza