Quote:
Originally Posted by btd
To ja mam prośbę. Uzasadnij dlaczego ty czy też 'Wilczy Omen' ma być w GI. Nie chodzi o licytowanie, tylko po prostu uzasadnij swoją kandydaturę. Bo wiesz, hasło w stylu 'wiem, ale nie powiem' to dobre było w Killerze.
|
Nie chodzi o to, ze chce byc na liscie GI.
Chodzi o to, zeby spotkanie bylo dla wszystkich.
Chcialabym wiedziec co bedzie sie na nim dzialo.
Zreszta jak widac nie tylko ja, ale tez stado innych ludkow, ktorzy beda za drzwiami

Pierwsze plany byly na spotkanie na majowce - mialo byc ogolne.
Nie wiem czemu teraz ma byc zamkniete dla innych zainteresowanych poza wybranymi przez Grzesia.
Dlaczego chce na nim byc:
1/ Chce aktywnie uczestniczyc w wydarzeniach zwiazanych z rasa.
Nie zawsze moge i mam czas, ale staram sie - jesli sie da, to wole byc na biezaco. Nie lubie dowiadywac sie wszystkiego z plotek lub od osob trzecich. Nigdy nie ma sie wtedy pewnosci co jest prawdziwe, a co nie.
2/ Mam zamiar aktywnie hodowac. Poza tym studiowalam hodowle, a w rasie siedze juz z 10 lat, wiec mam troche pojecia na te tematy. Staram sie doradzac innym jak moge, ale nigdy nie powiem, ze jestem ekspertem - tak naprawde nikt nie jest

Mam nadzieje, ze Ci wystarczy, bo nie jestem zwolennikiem przechwalania sie na forach i wiecej wyciagac na WD nie bede.
To, ze nie mam jeszcze suki hodowlanej, miotu i Grzes mnie z jakichs powodow nie lubi, nie wyklucza mnie z grona osob zainteresowanych rozwojem rasy. Zwlaszcza jesli to ma byc Klub Rasy, a nie Klub Grzesia. Sorki, ale do tego sie sprowadzaja jego ostatnie wypowiedzi.