Citation:
A Max w jakim wieku juz jest? Moze to u Wilczakow wlasnie z wiekiem przychodzi, ze zaczynaja byc wlasnie "takie" .
|
Aga, Max jest starszy 1,5 roku od Vargusia. Myślę, że u większości wilczaków mających ciepełko w domu w pewnym wieku wzmaga się to kochanie. Max zawsze był bardzo przywiązany do mnie i okazywał mi to na każdym kroku. Należał o tych odrobinę spokojniejszych wilczaków

ale teraz jest tak kochany, że nie wyobrażam sobie mojej rodziny bez niego. Z mężem mówimy, że on się po to urodził aby nas kochać. Ereshka jest też bardzo kochana ale jest już jest trochę inna i może faktycznie z wiekiem będzie coraz bardziej okazywała nam przywiązanie. Jak na razie jest zakochana przede wszystkim w Maxie jak my wszyscy

. Jest bardziej powściągliwa w okazywaniu uczuć ale już jak już podejdzie do mnie i łeb położy na kolanach to też wymiękam.
Czeka Cię Aga coraz więcej serdeczności ze strony Vargusia. One wiedzą doskonale kto ich kocha i naprawdę potrafią to stokrotnie wynagrodzić.
To niech będzie pocieszeniem dla tych co są właścicielami małych wilczaków i załamują ręce nad ich ADHD.