Sice nemam velke skusenosti s csv kedze mam prveho psa a to tiez iba rok a pol, ale myslim si ze by ma ochranil. Ved len ked brat zacne po mne kricat ze som nieco nespravila postavi sa Dares predo mna a nepusti ho blizsie. A ked spim tak do tej miestnosti nepusti nikoho postavi sa ku dveram a vrci a to rodinu velmi dobre pozna. a ak nahodou niekto pride do danej miestnosti tak si lahne na mna(inokedy do postele nejde aj ked ho volam) a vrci.
No na oplatku ho zase ja ochranujem a to hlavne pred zlym vysavacom. Vzdy ked sa vysava schova sa za mna a spolu ten vysavac zazeniem (tym padom brata). A ked ja vysavam tak mu dam miesto a snazim sa tam vtedy nevysavat aby som ho zbytocne neprovokovala.
A myslim si ze strazca je tiez velmi dobry. Minule sme boli u starkeho a prisiel ku nemu kamarat. Do dvora ho Dares pustil ale ked chcel ist von tak som si ho musela ist chytit.
Do ziveho este nezakusol iba tak vzdy drgol zubami na vystrasenie ale do rukava kusnut problem nema, prave naopak bavi ho to, no revir s nim robim uz pomaly rok ale furt to je iba na jednu plentu a so stopsnurou.
Mojho Daresa by som za nic na svete nevimenila je to pre mna ten najlepsi obranca.
|