Quote:
Originally Posted by z Peronówki
Typowe dla suk...  Im wieksza ranga wystawy tym bardziej staja sie pomyslowe, aby popsuc plany...  Ja juz znam cala palete od uzadlen, przecietych lap, opuchnetych pyskow do obdrapanych bokow..... a jak nic nie udaje sie im wymyslec, to chociaz stawiajac na swoim stawia sie w ringu lyse... 
|
Tak, tak może nie do końca plany, ale takie ciche babskie marzenie i gdybanie - no ale z tego co piszesz, to muszę zacząć brać poprawkę na to co może się wydarzyć przed wystawką

Oto ja traktor mini (chociaż raz, hehe) i czerwony traktorek - super dla mnie gigant.
Dora prześlę Kerstin gratki od Was
Mam na koncie mały staż wystawowy, a tylko 2 za granicą i dziwi mnie to, że ludzie wystawiają wilczaki na normalnych obrożach i smyczach. Zresztą na drugim forum, gdzie są zamieszczone filmiki z Krakowa (też międzynarodówka) też nie w każdym przypadku są to ringówki. Zatem czy idzie "nowe" czy to normalny trend? Raz byłam świadkiem jak na wystawce właściciel BOSka wszedł z suczą na ring w normalnym "rynsztunku",
a sędzia go wyprosił i kazał założyć ringówkę. Zatem skąd amator ma wiedzieć kiedy wolno, a kiedy nie? Przyznam, że dziwnie się czuję wychodząc na ring, dzie sucyska są "poubierane normalnie", a Unka w ringówce