View Single Post
Old 06-07-2009, 18:46   #5
GRABA
Senior Member

GRABA's Avatar

Quote:
Originally Posted by z Peronówki View Post
Typowe dla suk... Im wieksza ranga wystawy tym bardziej staja sie pomyslowe, aby popsuc plany... Ja juz znam cala palete od uzadlen, przecietych lap, opuchnetych pyskow do obdrapanych bokow..... a jak nic nie udaje sie im wymyslec, to chociaz stawiajac na swoim stawia sie w ringu lyse...
Tak, tak może nie do końca plany, ale takie ciche babskie marzenie i gdybanie - no ale z tego co piszesz, to muszę zacząć brać poprawkę na to co może się wydarzyć przed wystawką

Oto ja traktor mini (chociaż raz, hehe) i czerwony traktorek - super dla mnie gigant.
Dora prześlę Kerstin gratki od Was
Mam na koncie mały staż wystawowy, a tylko 2 za granicą i dziwi mnie to, że ludzie wystawiają wilczaki na normalnych obrożach i smyczach. Zresztą na drugim forum, gdzie są zamieszczone filmiki z Krakowa (też międzynarodówka) też nie w każdym przypadku są to ringówki. Zatem czy idzie "nowe" czy to normalny trend? Raz byłam świadkiem jak na wystawce właściciel BOSka wszedł z suczą na ring w normalnym "rynsztunku",
a sędzia go wyprosił i kazał założyć ringówkę. Zatem skąd amator ma wiedzieć kiedy wolno, a kiedy nie? Przyznam, że dziwnie się czuję wychodząc na ring, dzie sucyska są "poubierane normalnie", a Unka w ringówce

http://darwilka.blogspot.com/

GRABA jest offline   Reply With Quote