View Single Post
Old 30-07-2009, 21:49   #3
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Narvana View Post
To bedzie ktos, czy nie?
Beda jeszcze te 2 osoby, czy nie?
I jak nie wiadomo wg jakiego regulaminu? Chyba czeskiego, skoro sedzia jest z Czech...
Marzenko to pytanie nalezało by sie zadać organizatorowi obozu jak i samej sędzinie. Ja nie jestem odpowiedzialny aby na nie odpowiadać.
Zresztą z tego co pamiętam to Margo zawsze podaje u siebie tylko jednego sędziego do spisu informacji na spotkanie w Późnej . Więc raczej informacja o jednej osobie nie jest podstawą do podważania legalności bonitacji w Osiecznej w dodatku przez takie autorytety.
Quote:
Originally Posted by Narvana View Post
[/font][/color]
A nie sa robione tak samo jak w kraju pochodzenia rasy? (bo pewnie mowisz tylko o polskiej bonitacji, litewskiej i teraz francuskiej)
No pewnie nie jeśli w spisie widnieją bonitacje w jednoosobowym składzie albo składzie nie mającym do końca nic wspólnego z tym regulaminem. Błąd bazy, przeoczenie czy może jeszcze jest jeszcze jakiś inny regulamin o jakim ja nie wiem. Nieoficjalny .

Możliwe, ze moje pytanie jest zbyt proste, a odpowiedź zbyt skomplikowana abym się doczekał odpowiedzi. Mozliwe, ze potrzeba dużo czasu aby taka odpowiedz była możliwa. Ja zadałem konkretne pytanie i proszę właśnie Margo i Daivę aby mi na nie odpowiedziały.

Nic skomplikowanego , proste pytanie prosta odpowiedź.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote