Quote:
Originally Posted by Narvana
Wiesz Rona-a dla mnie to smieszne zbytnio nie jest bo mialam nic nie mowic! Stad ta cala tajemniczosc! 
|
Nie przejmuj się Marzenko i tak pewnie mało kto się domyśla o jakie psy chodzi, przynajmniej ja nie mam zielonego pojęcia. Od niedawna wiem, że w K-wie jest więcej wilczaków niż te zarejestrowane w Związku i z listy Margo i nawet w wolnej chwili miałam o tym napisać.
W zeszłym tygodniu poznałam kogoś, ktoś przemycił sukę CzW z Holandii lub z Niemiec (podobno z rodowodem, ale cała sprawa dość niejasna). Od niej dowiedziałam się, że ktoś w ubiegłym roku przywiózł CzW z Włoch (bez rodowodu). Ta osoba mówiła mi, że zna CzW (z rodowodem) z Czech, ale właściciele nie czuja potrzeby ich rejestrowania w Polsce, wystawiania i rozmnażania. Nie wykazala też żadnego zainteresowania forum, kiedy jej powiedziałam o jego istnieniu.....
Skarżyła się, że ma problemy ze swoją młodą suką, której nie może zostawić w domu samej nawet na godzinę. Dlatego na początku myslałam, że wystawiła ją na sprzedaż i to jest ta twoja "tajemnica"... i nawet chciałam Cię ostrzec, że to jeden z tych trudnych przypadków...