Souhlasím se Stelou. Lidi při koupi štěněte naslibují hory doly. Svody, bonitace,rtg a pak jsem ráda, když odpovědí na emaily a občas pošlou fotku. A můžeme mít smlouvu jakou chceme

.
Mám teď úplně čerstvou zkušenost. Prodala jsem fenku jedné dívčině za humna do Německa, prostě ode mně přes kopec. Páčila jsem z ní fotky téměř montpákou a před měsícem se na wolfdogu objevil inzerát, že je Unique na prodej v Kanadě!! majitelka nereagovala ani na SMSky, telefon, ani na emaily. Fena byla u nějakého ovčáčkáře, evidentně už delší dobu zavřená v kotci. Navíc mi ji nechtěl prodat zpět, i když jsem mu za ní nabízela jím požadovanou sumu. Prostě nějakejm čechům on psa nedá. Nakonec jej ukecala moje kamarádka z Německa a on jí poslal fenu do Německa.Ještě jí popřál s fenou "hodně zábavy". Tam jsem si jí vyzvedla. Z boxu vylezlo cosi drobného, jen kostičky s kůží a děsně ustrašeného. Jak Kerstin, tak já jsme brečely, když jsme jí viděly. Takže teď se zotavuje u mě a snad už budou jen ta pozitiva a sociální jistoty.
Nejvíc mě mrzí, že ji holka nenaložila a nepřivezla zpět, když věděla, že má nějaké problémy. Ani se neozvala. A to na začátku slibovala hory doly.
Ze smlouvy si můžu složit vlaštovku a házet si......
Prostě do lidí nevidíme.