View Single Post
Old 13-08-2009, 23:52   #4
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by sssmok View Post
No coz. Po raz kolejny pokazales, ze nie da sie z Toba dyskutowac.
Zadalam proste pytanie, a Ty robisz wszystko, zeby na nie nie odpowiedziec, a mnie zdyskredytowac, bo sie czepiam

.
Problem w ty, ze ja odpowiedziałem na pytanie . Nie wiem jakiej ty oczekujesz odpowiedzi.
Quote:
Na bonitacji oceniany jest bardziej spokojny i lekki chód psa. Czasami może być szybszy o ile sędzia oceniający sobie tego życzy.
Dam zdjęcie zrobione przez Hanie jakie mi wysłała. Ono bardziej zobrazuje chód wilczaka wymagany na bonitacji.
Dałem zdjęcie , które bardziej obrazuje inochód . Napisałem tak jak się to odbywa i nie robię z siebie w tej kwestii eksperta. To są moje odczucia i spostrzeżenia po bonitacji.

Jestem Ci bardzo wdzięczny, ze poprawiasz pewne niedociągniecia i błędy w tym temacie bo jest ich z pewnoscią wiele i bardzo się będe cieszył jak staniesz się bardziej pomocna.

Jeśli jednak dla Ciebie te dwa zdania oznaczają dokładnie to samo to ja ...............cytat " Cytujesz Margo, potwierdzajac moje slowa "
Quote:
Originally Posted by Margo
Tzn co do oceny w ringu to w marszu MUSI byc inochod. W klusie NIE MOZE byc. Dlatego sedziowie 'od rasy' nakazuja i chodzic i biegac.
Quote:
Originally Posted by sssmok
Wilczaki poruszaja sie normalnie, ale mozna u nich zaobserwowac inochod, co nie jest wada. Ale nie jest to ich podstawowy chod.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote