View Single Post
Old 17-08-2009, 10:28   #27
Undertaker
Member

Nezlob se na mě, ale když má člověk na výběr, vezme si spíš psa s PP.

1) To je trochu utopie myslet si, že tímhle přestanou lidi chtít a množit bezpapíráky.

2) Když to vezmeš z druhýho pohledu, tak kde se ČVčka bez PP nebo jejich kříženci vzali? Pravděpodobně je má na svědomí někdo z chovatelů, tak proč se nesnažit aspoň trochu napravit co někdo zpackal? Když se tady napíše dostatečně jasně v čem je důležitý PP a jaké má výhody, tak potom člověk, který sem přijde a je schopen rozumně uvažovat, tak když si vezme psa bez PP, tak na něm nebude dál množit. To je přeci dobrý výsledek.
Další věc, že když se někdo rozhodne vzít si starší ČVčko, měl by už vědět, jak se k němu chovat a s čím počítat. To je další důvod proč mi přijde lepší, když si ho vezme někdo, kdo chodí sem. Když pak někoho pokouše ČVčko, nikdo se nebude ptát, jestli je s PP nbo bez něj. Prostě vypadá to jako ČVčko, je to ČVčko.

Hanka má samozřejmě pravdu, ještě že ty stránky existují.

A co jsi chtěl říct tím posledním odstavcem? Chtěl jsi upozornit na podporu produkce štěňat bez PP? To mi přijde jako úplně zcestná myšlenka mimo toto téma.

Já žiju v domění, že o psy s PP, kteří hledají nový domov je dostatečný zájem. Pokud to tak není a lidi dají přednost bezpapírákovi, tak mě oprav.
Undertaker jest offline   Reply With Quote