View Single Post
Old 18-08-2009, 08:53   #32
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by moncikkk View Post
Tak v tom s tebou úplně souhlasím. Každý, kdo má jiný názor než Pavel, tady nemá šanci si ho vůbec prosadit. Stačí si přečíst diskuzní forum. To je tady na webu jediný správce, nebo proč pořád všechny opravuje a přesvědčuje jenom Pavel???
V některých tématech vystupuji jako chovatel (což jsem už značně omezil) a v někerých jako admin. Bohužel mnozí tohle nerozlišují. Nejsem jediným správcem, to je omyl, zkuste si někdy přečíst třeba německé fórum, jak tam admin zasahuje do diskuzí .

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
ale tady mi to přijde jako rozmazlenej král, kterej se ráno probudí s tím, že tohle zakáže a tak to prostě bude. Přijde mi to škoda.
Je mi líto, pokud máš takový pocit. Zaprvé jakékoliv zakazování na tomhle serveru je ve zcela minimální míře a to, že jsme něco zakázali nebo smazali, se stalo skutečně jen ve zcela výjimečných případech. Na druhou stranu náš server má určitá pravidla a ta by se měly dodržovat. Pokud nejsou dobře pochopena, tak se snažím jejich účel vysvětlit. Pokud bych byl skutečně striktní, tak tohle téma prostě vymažu a je to.

Quote:
Nějakej čas jsem taky adminoval na portále a předně jsme řešili, co a jak by chtěli uživatelé a potom teprv admini vybrali co se jim zdálo přijatelné. Tady první přijde jeden jediný admin, nikoho se neptá a je vyřešeno. V tomto případě v neprospěch psů.
Protože nejsme komerční server (což mnohdy také někteří nechápou ), nemusíme honit počty návštěvníků a kliků. Takže máme i volnější ruku k určování, co tady bude a co ne. Tenhle server vznikl v roce 1998 (http://www.wolfdog.org/ces/articles/1318.html) a má proto svou určitou historii a vývoj. A to, že stále ještě po 11 letech funguje svědčí o tom, že asi má smysl tak, jak ho vedeme. Nemusíme se podbízet, na druhou stranu nás samozřejmě zajímají názory návštěvníků, ale nemůžeme všechna přání akceptovat, pokud jsou proti duchu serveru, který jsme určili.

Quote:
Pavle, pokud pro tebe pes bez PP není pes, tak si zkus občas vzpomenout, že jsi mohl takovým psům pomoci zý útulku tam, kam patří, neudělal jsi to a otočil se zády. Byl jsi jediný, kdo o tom mohl rozhodovat. Doufám, že ti bude dobře, až si na toto vzpomeneš. Nemá to být nátlak, jen byh rád, aby ses nad celou věcí taky zamyslel a nejen si usmyslel, že takhle to taky bude.
Trochu jsi demagog. Nikdy jsem neřekl, že pes bez PP není pes a už vůbec ne, že se mu nesmí pomáhat.

Quote:
Pak taky proč se tvářit, že psi bez PP se nás netýkají? Jsi odpůrcem volného chovu, tak přeci tihle psi by pro tebe mohli být velmi užiteční. Máš možnost dokázat, že volný chov dorukou našich chovatelů alespoň prozatím nepatří a to na populaci, která ti nijak nepoškodí genofond psů s PP. Pořád tu nejde o nějaké množení bezpapíráků, ale o psy, kteří už existují. Většinou jsou to čistokrevná štěňata od nezodpovědných majitelů nechovných ČVček. Pořád se jedná o československé vlčáky a i první generace kříženců vzniká chybou majitele ČV. Proč se k tomu nepostavit čelem a neumožnit jim klidné dožití právě u lidí, kteří mají dostatek informací odsud?
Ještě jednou - server Wolfdog.org slouží plemeni československý vlčák, chovatelům (nikoliv množitelům) a zájemcům. Stalo se už mnohokrát, že jsmetady pomáhali najít majitele pro štěňata bez PP, která vznikla "nehodou", ale které chovatel řádně nahlásil Klubu. Ostatní bezpapíráci jsou pro nás (server) kříženci bez prokázaného původu a tedy nikoliv ČsV. A tenhle server je o ČsV.

A douška - jsem členem mnoha webových komunit. Například i mailových diskuzních fór. Mohu Tě upozornit, že u většiny to chodí tak, že pokud napíšeš jakýkoliv příspěvek off topic nebo v rozporu s pravidly, jsi okamžitě a bez vyrování z fóra vyhozen a zablokován proti případné další registraci. To tady nezavádíme, ale pravidla nějak ctít musíme.
Pavel jest offline   Reply With Quote