Tak proč tak najednou? Jako příklad uvedu již zmiňovaného Daxe. Pravděpodobně díky tomuto webu našel nový domov a nikomu to nevadilo. Teď se najenou rozhodneš, že tohle tu prostě nebude. Nechápu. A na českém foru jsi jediný admin a neexistuje jiný názor, jiný pohled na věc, nikdo s kým bys mohl něco konzultovat. Prostě tvůj názor vždy vyhraje a kdekoliv je podobná totalita, je mi to proti srsti. Nemám nic proti pravidlům, ale když zcela bezdůvodně jsou najednou pravidla jiná než včera a rozhoduje o tom jeden člověk, je mi to proti srsti (ale jak už jsem psal, nic s tím neudělám).
Myslím, že sem chodí i dost lidí, kteří mají psa bez PP. Podle mě by místo tohodle kroku bylo daleko lepší je motivovat, aby jejich další pes PP měl. Jsi to právě ty, kdo najednou zatrhl možnost inzerovat psy, kteří potřebují nový domov. O tom, kdo se chová jako demagog bychom se mohli dlouho hádat. Nevím o jediném rozumném důvodu, proč by NAJEDNOU neměli být inzerováni psi, kteří jsou buď bez PP (někteří ho možná i mají, jenom se o tom neví) nebo jsou to prokazatelně kříženci ČV.
Všude se mluví o tom, že ČV není pes pro každého, ale ten, kdo si jich všimne zde, tak má asi největší šanci už o nich něco vědět. Když si někdo najde ČVčko na stránkách útulku a tohle se mi líbí... asi pak zůstane koukat, pes ho třeba sejme a potom zase naše plemeno získá geniální pověst.
Pavle, štěňata nech stranou (ikdyž tady třeba nevidím rozdíl Chovatel něco zvrzne a najednou jsou štěňata bez PP brána jinak než jiná bez PP). Jde mi o psy odrostlejší, kteří se někde našli nebo je současný majitel nemůže z nějakého důvodu mít dál. Doteď to šlo a nebyl problém a najednou zákaz. Pořád nejde o další množení, ale o lepší život pro již žijící psy.
Proti pravidlům nic nemám a nemyslím si, že bych napsal něco, co by muselo být smazáno nebo za co by mi měl dokonce být zablokován přístup Jen nechápu, proč měnit něco, co funguje dobře.
|