View Single Post
Old 18/08/09, 11:20   #34
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Datum registrace: Sep 2003
Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Tak proč tak najednou? Jako příklad uvedu již zmiňovaného Daxe. Pravděpodobně díky tomuto webu našel nový domov a nikomu to nevadilo.
Není to najednou, ale někdy skutečně nemám čas nebo možnost denně sledovat server, tam mi bohužel občas něco uteče. le pokud si vyhledáš ve fórech, už opakovaně na tohle téma tu se mnou debata byla.

Quote:
A na českém foru jsi jediný admin a neexistuje jiný názor, jiný pohled na věc, nikdo s kým bys mohl něco konzultovat.
Jsi tak trochu na omylu. Tohle fórum není jen české, ale eskoslovenská, takže jsme tady 2 admini. Jeden český a druhý slovenský.

Quote:
Prostě tvůj názor vždy vyhraje a kdekoliv je podobná totalita, je mi to proti srsti. Nemám nic proti pravidlům, ale když zcela bezdůvodně jsou najednou pravidla jiná než včera a rozhoduje o tom jeden člověk, je mi to proti srsti (ale jak už jsem psal, nic s tím neudělám).
1. Žádná totalita, jen pravidla a práva majitelů soukromého serveru si je určit. Až budeš za registraci na serveru platit, tak samozřejmě můžeme o těhle věcech diskutovat. Wolfdog.org je ale ryze soukromý server, placený ze sokromých peněz. A bohužel (nebo spíše bohudík) se svým majetkem si majitel může disponovat jak uzná za vhodné.

2. Pravidla nejsou jiná. Přečti si můj první příspěvek v tomhle fóru. Fórum jsem ani nezablokoval, ani nesmazal (což svědčí o tom, že tady žádná totalita neprobíhá). Upozornil jsem, že je tady inzerován pes, u kterého ani není jasné, zda vůbec, alespoň vzdáleně, něco společného s ČSv má. Až potom jste se do mne "obuli", jaký jsem nelida .

Quote:
Myslím, že sem chodí i dost lidí, kteří mají psa bez PP. Podle mě by místo tohodle kroku bylo daleko lepší je motivovat, aby jejich další pes PP měl.
Naprosto s Tebou souhlasím. A nejlepší motivace je vysvětlovat jim to (což doufám na našich stránkách taky trochu děláme) a zařídit to tak, aby na těchto stránkách nabídky na bezpapíráky nenašli.

Quote:
Jde mi o psy odrostlejší, kteří se někde našli nebo je současný majitel nemůže z nějakého důvodu mít dál. Doteď to šlo a nebyl problém a najednou zákaz. Pořád nejde o další množení, ale o lepší život pro již žijící psy.
Doteď to nešlo !!! Pravidla platí už dlouhá léta. To, že tu někdo občas skrytě inzeroval bezpapíráky a nepozorností adminů mu to prošlo ještě neznamená, že to tak je možné.
Já nikomu z návštěvníků nebráním a ani neodsuzuji, pokud si vezme psa z útulku. Pokud jim chceš pomáhat, založ si vlastní server, kde můžeš tyhle psy vyhledávat a nabízet. Margo s Przemkem také měli pocit, žeby měli v tomto směru pomáhat a tak založili servery dogomania.pl a dogomania.com, kde si každý může inzerovat, co ho napadne. To je cesta.

Quote:
Proti pravidlům nic nemám a nemyslím si, že bych napsal něco, co by muselo být smazáno nebo za co by mi měl dokonce být zablokován přístup Jen nechápu, proč měnit něco, co funguje dobře.
Nesmíš to brát tak hluboce osobně. Nikdo nikoho tady nevylučuje ani nemaže. A máš pravdu, pravidla našeho srveru fungují, takže je měnit nehodláme.
Pavel jest offline   Reply With Quote