Quote:
Originally Posted by Pavel
Není to najednou, ale někdy skutečně nemám čas nebo možnost denně sledovat server, tam mi bohužel občas něco uteče. le pokud si vyhledáš ve fórech, už opakovaně na tohle téma tu se mnou debata byla.
|
Tak případ Daxe (kříženec čsv), který díky tomuto fóru našel nového majitele, byl zde probírán dost dlouho, a to min týden (nemůžu ted to téma najít). Nám tady Pavle neříkej, že si sem ani jednou za celý týden nešel a nevšiml sis aktuálního tématu
Já než jsem sem ten inzerát překopírovala, tak jsem si sama pročítala inzeráty v rubrice čsv v nouzi. Bylo jich tam víc na křížence čsv nebo bez PP, proto jsem na forum inzerát nakonec umístila. Nikdo tam těm lidem, co to napsali, nic nevyčítal ani nezakazoval! Až do mě ses tady obul a opravdu nevím, proč tak najednou?? Nemá to doufám nic společného s tím, jaký název chovné stanice má moje fenka ve jméně?
Do ted všechno v pohodě a já sem dám inzerát na jednoho čsv bez PP a fotky a už je zle. Náráz se tady žádní čsv bez PP inzerovat nebudou a basta!! v 99 % případů tady reaguješ na každé založené téma, tak nám tady neříkej, že sis těch pár inzerátů zrovna nevšiml.