View Single Post
Old 23-08-2009, 15:31   #10
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by yzengrin View Post
Jsme na tom dost podobně..Sofi taky "vybíhá". U dětí jsem taky nezaznamenala špatnou zkušenost..ale od jisté doby je taky nemusí-do určité výšky/věku dítěte. Jediné, co mě napadá, je situace, kdy si ji chtělo pohladit asi 20 dětí školkového věku naráz..ale nikdo ji neublížil. Bohužel, v těchto případech pak často rovnou chňape.
My chodili za dětma k nám do MŠ a pohoda. Pak ale jednou v zoo v Praze se mě ptali, jestli si ho můžou děcka z nějaký MŠ pohladit. Neměl jsem žádnou špatnou zkušenost, tak říkám, že jasně. No a když Akkon viděl jak se na něj sesypalo 15 děcek, začal si chňapáním dělat okolo sebe prostor. Potom říkám pojďte postupně po dvojicích a to už bylo v pohodě. Všeho moc škodí. No a teď ho nechávám hladit už jen občas, protože se ho dost dětí bojí a rodiče je v tom podporují nebo mám strach já, protože štěňátko je jak hrom do police a kdyby si třeba na děcko vyskočil, výsledek by byl jasnej. Jinak se mi už taky brání třeba proti opilcům, kteří si ho musej za každou cenu pohladit, ale tam mu to i schvaluju
Undertaker jest offline   Reply With Quote