View Single Post
Old 09-09-2009, 08:39   #6
Marcin L.
Junior Member

Marcin L.'s Avatar

niestety nie dałem rady przeczytać tego wszystkiego co tutaj zawarte jest w tym temacie - a może powinienem bo zaczęło się po moim poście ...

mam wilczaka od ponad roku i to tylko jednego, więc uważam się za "młodego" i przeglądając ten temat bo czytać wszystkiego nie mam chęci i siły dochodzę do wniosku - skoro bonitacja, przegląd młodych czy cokolwiek innego nie jest obowiązkowe to nie ma sensu tego robić! I akurat nie mamy się czego wstydzić, bo kod Bariny jest bardzo dobry a miarkę tylko powąchała i nie zrobiło to coś na niej żadnego wrażenia.
hm tylko po co mi to jak teraz po przejrzeniu tego wątku hasło "bonitacja" będzie mi się kojarzyło "wymiotnie".

Prześwietlenie łokci też jest nieobowiązkowe - zrobiliśmy je dla spokoju, a ten przegląd dla frajdy.
Dużo bardziej cieszy mnie, że kiedy idziemy z Bariną przez miasto, jesteśmy w miejscu gdzie jest pełno ludzi, a ona nie ma ogona pod brodą, każdy może do nas podejść i my do każdego, nie jest agresywna i wiecznie uśmiechnięta. Z tego jestem dumny.

Pozdrawiam
Marcin L. jest offline   Reply With Quote