View Single Post
Old 09-09-2009, 15:37   #124
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

O bonitacjach i o wystawach swoje zdanie mam, które większość z Was zresztą zna, więc nie będę się nawet wypowiadać - szkoda klawiatury.... ale nasunął mi się mały OT:

Grześ, bądź tak miły i podziel się z nami informacją jak i gdzie tak szybko i skutecznie można opanować język ojczysty w piśmie? Kiedy porównuję Twoje ostatnie posty z tymi sprzed kilku miesięcy jestem oszołomiona postępami które zrobiłeś: zarówno w ortografii, składni jak i semantyce... widzę logiczną budowę zdań, bogate słownictwo, dobry styl - precyzję w konstruowaniu myśli charakterystyczną dla wykształconych i oczytanych ludzi, a i zupełnie nową cechę - trzymasz się swoich poglądów, a nie zmieniasz ich co kilka postów Jestem pod wrażeniem wielkiej pracy którą wykonałeś w niewyobrażalnie ekspresowym tempie - jesteś dla mnie żywym przykładem, że praca nad sobą przynosi efekty. Brawo!!!

Cieszę się, że tak wielką wagę przywiązujesz do rzetelności i uczciwości bo w przeciwnym razie aż trudno byłoby uwierzyć, że 'wilczakrew' to nick tej samej osoby, która niedawno chaotycznie i niechlujnie posługiwała się techniką "strumienia świadomości"...

Rona jest offline   Reply With Quote