View Single Post
Old 11-09-2009, 13:12   #42
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by mellorn View Post
tak jista nadeje,ze se zklidni existuje... klec nam dorazila dneska,tak jsem na to opravdu zvedava. nejdriv ji tam dam najist,ja sama tam pobudu,mozna ji tu klec dam misto pelisku,CVcka maji rady mista,kam se mohou schovat jako do nory,prehodim ji pres to prehoz.Aby nemela pocit,ze je tam za trest. A treba na ni v byte ani nedojde a bude jen do auta.
Jo, udělala jsem to podobně..nebaští hlavní baštu jinde, než tam, sama tam kolikrát chodí aj když jsem doma. Ovšem s tím přehozem apod. to moc nešlo..je totiž děsná zábava, prorvat přes mříže ten přehoz a pak ho roztrhat, nebo cokoli, co je v dosahu té klece..nakonec rozcupovala aj lino, co jsem jí dala na podlahu, aby nebyla přímo na tom kovu..deka nebo cokoli-totéž. Naposled si rozsekala aj keramické misky, takže teď dlabe z kastrolů..tudíž tam má vodu, žvanec, něco na hraní, deku (každý den vyndavám nacuclou vodou, jelikož s oblibou převrací nádobu s vodou..). Ona nemá podle mě problém s tou klecí jako takovou..by tam sama nechodila, když jsem doma, ale ví, že když odcházím, tak tam půjde..
yzengrin jest offline   Reply With Quote